Barf Love Barf 2 Go meniuri uscate la aer pentru câini

De la 93.4 Lei

Nu este ușor de rezolvat și este riscant dacă vreți să vă începeți vacanța cu meniul crud al câinelui dumneavoastră. În acest caz, ar trebui să căutăm o alternativă pentru animalul nostru de companie. Vă recomandăm meniurile Barf 2 Go pentru câinele dvs. fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea, conținând 70% carne monoproteică uscată la aer, 30% legume, fructe, semințe, ierburi și 0%, adică zero aditivi! Acest pachet de 500 g este echivalent cu aproximativ 2 kg de meniu crud.

Citește descrierea produsului...

Categorii înrudite

Barf Love Barf 2 Go meniuri uscate la aer pentru câini

Alcătuit din 70% carne și organe uscate la aer și 30% legume, fructe/semințe și ierburi uscate, fără aditivi, 100% ingrediente naturale, respectând liniile directoare B.AR.F. Acest pachet de 500 g este echivalent cu 2 kg de meniu crud. O alternativă excelentă în vacanță pentru câinele dvs. cu meniu barf, în timpul călătoriilor, dar și o alegere perfectă dacă doriți să înlocuiți hrana uscată extrudată cu o hrană mai sănătoasă, dar hrana crudă nu este pe placul dvs.

Iată cum se prepară: 

  • Turnați cantitatea calculată din meniul Barf 2 Go în castronul câinelui dvs.
  • Turnați suficientă apă călduță pentru a acoperi mâncarea
  • Așteptați 5 până la 10 minute pentru a se înmuia și apoi serviți-o animalului dvs. de companie

Doza zilnică recomandată:

  • Pentru un câine de 10 kg: 70 g de meniu Barf 2 Go + 210 ml de apă.
  • Pentru un câine de 15 kg: 100 g de meniu Barf 2 Go + 300 ml de apă
  • Pentru un câine de 25 kg: 165 g Barf 2 Go menu + 495 ml apă

Compoziție: 

  • Meniu din carne de vită: 70% carne de vită uscată la aer (60% carne, 33% măruntaie, 7% ficat), 9% morcovi, 9% mere, 6% semințe de in, 5% păstârnac, 1% măceșe, ciulin de lapte, năut negru, urzică, frunze de mure, lucernă
  • Meniu de miel: 70% carne de miel uscată la aer, 8% fulgi de cartofi, 5% morcovi, 5% semințe de in, 5% mere, 3% dovlecei, 3% sfeclă roșie, 1% măceșe, ciulin de lapte, crețușcă neagră, urzică, frunze de mure, lucernă
  • Meniu cu carne de vânat: 70% carne de vânat uscată la aer, 8% fulgi de cartofi, 5% morcovi, 5% semințe de in, 5% mere, 3% dovlecei, 3% sfeclă roșie, 1% măceșe, ciulin de lapte, cireș negru, urzici, frunze de mure, lucernă.

Dimensiunea pachetului: 500 g

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13