FitActive hrană de recompensă în formă de os cu miel și vită pentru câini

19.7 Lei

FitActive hrană de recompensă în formă de os cu miel și vită pentru câini. Poate fi administrată și câinilor alergici la carnea de pui. Hipoalergenică. Fără OMG! Aliment de recompensă bogate în vitamine și ingrediente benefice. Aceste gustări speciale sunt o modalitate foarte ușoară de a-ți motiva și recompensa animalul de companie, încurajându-l să învețe. Eficacitatea educației sau a dresajului este mult mai mare dacă animalul este motivat corespunzător și recompensat cu cele mai satisfăcătoare recompense după îndeplinirea sarcinilor.

Citește descrierea produsului...

Câinele tău are o respirație urât mirositoare? Igiena orală este o prioritate și pentru animalele noastre de companie! Particulele de alimente ingerate și bacteriile care se găsesc în mod normal în gură formează o acumulare, sau placă, de-a lungul gingiilor. Dacă această placă dentară nu este îndepărtată, se poate forma tartrul prin depunerea mineralelor care se găsesc în salivă. Tartrul irită gingiile, ceea ce duce apoi la inflamarea gingiilor. Inițial, acest lucru este indicat prin înroșirea liniei gingivale, însoțită de respirație urât mirositoare.

Contează ce folosești pentru a avea grijă de dinții animalului tău de companie! În gama de produse fabricate de compania maghiară Panzi se regăsesc diversele batoane de mestecat FitActive Dental Care „Dentastix", care datorită gustului lor bun, sunt foarte populare în rândul câinilor de casă :)

FitActive hrană de recompensă în formă de os cu miel și vită pentru câini

Produs în Ungaria.

Conţinut: 350 g

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13