Astfel puteți cumpăra de la noi!

La noi, puteți aranja convenabil și rapid cumpărăturile pentru animalele dvs de companie.

Pentru a achiziționa un produs, faceți clic pe butonul „Adaugă în coș” situat în dreptul fiecărui produs disponibil. Puteți vizualiza conținutul coșului dvs. în orice moment, făcând clic pe pictograma coșului din colțul din dreapta sus. De asemenea, accesând pagina coșului de cumpărături, puteți introduce sau modifica datele de livrare și apoi finaliza comanda.

Comenzile sunt acceptate pe site 24 de ore pe zi și livrate în decurs de 2-5 zile lucrătoare pe întreg teritoriul României.

Livrare gratuită la domiciliu pentru comenzi de peste 180 Lei și inclusiv.

Comanda dvs. va fi livrată de serviciul de curierat DPD România la adresa dată de dvs., care poate fi chiar și locul dvs. de muncă, sau la unul din oficiile sau automatele DPD selectat de dumneavoastră la plasarea comenzii.

Livrare gratuita la comenzi peste 180 Lei

Costuri de livrare:

  • Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 180 Lei.
  • În cazul unei comenzi între 130-180 Lei, costul de livrare este de 9.9 Lei.
  • În cazul unei comenzi sub 130 Lei, taxa de livrare este de 14.9 Lei.

De obicei, puteți aștepta livrarea în termen de 2-5 zile lucrătoare, a cărei dată exactă vă va fi comunicată de noi, iar apoi și serviciul de curierat DPD vă va informa prin e-mail cu o zi înainte de livrare.

Modul de plata

Puteți plăti produsul (produsele) comandat(e) și orice costuri de expediere curierului la livrare în numerar sau cu card de credit (ramburs).

Desigur, puteți plăti plăti online cu cardul de credit și prin transfer bancar la plasarea comenzii.

Livrare la automate şi oficii DPD

Sunteţi greu accesibil curierului? Nici o problemă, cereți coletul la un automat sau oficiu DPD și ridicați-l când vă este convenabil. Puteți ridica coletul de la oficii DPD în timpul programului normal de lucru, iar din automate de la ora 0 la 24.

Gamă largă de opțiuni de livrare la petshop-ul Okosgazdi

Vă informăm că dacă ridicaţi coletul dintr-un automat puteți plăti doar cu cardul de credit.

Şi în aceste cazuri taxele de livrare sunt aceleași cu cele de livrare la domiciliu.

Ridicarea produselor personal

Deocamdată nu este posibil să ridicați coletul personal.

Contactați-ne pentru a vă ajuta!

Suntem disponibili la nr. de telefon 031.229.7490 de luni până vineri între orele 9-15. În cazul în care nu răspundem imediat, înseamnă că suntem ocupați , dar vă rugăm să aveți puțină răbdare pentru că vă vom înregistra apelul și vă vom contacta în decurs de cel mult 24 de ore (zile lucrătoare). Pentru orice întrebări despre comenzi și produse puteți, de asemenea, să ne scrieți la adresa de email info@okosgazdi.ro. Ne vom strădui să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Și nu uitați, dacă nu sunteţi mulţumit cu produsul comandat, nu ezitați să îl returnați. Puteți găsi informații detaliate despre exercitarea dreptului de retragere pe următoarea pagină.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13