Beaphar Bio - Șampon bio pentru câini și pisici cu protecție naturală împotriva puricilor și căpușelor

47.9 Lei

Șamponul bio Beaphar cu puterea lavandei și a neem-ului curăță și îngrijește eficient și delicat blana câinelui sau a pisicii dvs., oferind în același timp protecție naturală împotriva puricilor și căpușelor - cu dublă acțiune.

Citește descrierea produsului...

Beaphar Bio - Șampon bio pentru câini și pisici

Principalele caracteristici ale produsului:

  • Protecție naturală împotriva puricilor și căpușelor,
  • Levănțică: ameliorează mâncărimile și accelerează vindecarea rănilor, repelent natural pentru insecte,
  • Arborele de Neem (extract de margosa): reduce inflamația, accelerează vindecarea rănilor, hidratează pielea uscată și are proprietăți antiseptice, repelent natural pentru insecte.
  • PH neutru.
  • Poate fi folosit atât la câini, cât și la pisici, indiferent de tipul de păr.

Lavanda, cu un miros distinctiv, este o plantă versatilă care poate oferi alinare pentru o gamă largă de afecțiuni. Uleiul său esențial ajută la relaxare, ameliorează stresul și reduce anxietatea. De asemenea, este bun pentru pielea iritată, ameliorează mâncărimile și accelerează vindecarea rănilor. Aceasta acționează ca un repelent natural pentru insecte, ajutând la ținerea la distanță a țânțarilor, puricilor și căpușelor.

Extractul de arbore de neem, cunoscut și sub numele de margosa, poate fi folosit și pentru a controla țânțarii, puricii și căpușele. În plus, este bun pentru piele, reduce inflamațiile, accelerează vindecarea rănilor, hidratează pielea uscată și are un efect antiseptic și fungicid.

Datorită ingredientelor sale active, produsul are o dublă acțiune: curăță eficient și delicat și ajută la îndepărtarea insectelor și a dăunătorilor externi. Proprietățile repelente ale uleiurilor esențiale sunt dovedite de utilizarea și experiența îndelungată. Poate fi folosit pe câini și pisici, indiferent de tipul de păr. Datorită PH-ului său neutru, nu irită pielea animalului.

În cazul unei infestări parazitare severe, se recomandă tratarea animalului cu un produs special de combatere a paraziților și să nu uitați să tratați și mediul înconjurător pentru a evita reinfestarea.

Mod de utilizare: Umeziți blana cu apă caldă și masați șamponul în blană pentru a forma o spumă. După 2-3 minute, clătiți bine și uscați blana.

Ingrediente: Aqua, sodium laureth sulfate, cocamide dea, cocamido propyl betaine, PEG-40 ulei de ricin hidrogenat, clorură de sodiu, PEG-15 cocpolyamine, fosfat disodic, extract de azadirachta indica, glicerină, glicol distearat, fosfat de potasiu, propilen glicol, cocamide mea, acid fosforic, octadecil di-t-butil-4-hidroxihidocinnamat, benzotriazolil dodecil p-cresol, ulei de Lavandula hybrida, lauret-10, 5-bromo-5-nitro-1,3-dioxan, Cl 19140, Cl 42051, 5-cloro-2-metil-2h-izotiazol-3-one, 2-metil-2h-izotiazol-3-one.

Capacitate: 250 ml.

CITIȚI ÎNTOTDEAUNA INSTRUCȚIUNILE DE PE AMBALAJUL PRODUSULUI ÎNAINTE DE UTILIZARE!

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13