Belcando Mastercraft Fresh Turkey

De la 35.4 Lei

Belcando Mastercraft produse care fac diferența prin gust (Hrană completă pentru câini) Utilizăm numai carne proaspătă pentru produsele noastre Belcando Mastercraft; acestea nu conțin făină de carne, care este utilizată chiar și în cazul produselor de hrană uscată de calitate superioară. Astfel, am putut obține un preparat care anterior nu era considerat posibil. Datorită tehnologiei noastre Fresh Meat extrem de delicate, carnea proaspătă este prelucrată direct sub formă de crochete. Astfel, sunt eliminate etapele de uscare prealabilă, iar ingredientele rămân proaspete până la momentul prelucrării. În acest mod, întreaga savoare a cărnii poate fi regăsită ulterior în crochete. Puteți schimba fără probleme sortimentele, deoarece conținutul de proteine și de grăsimi este același pentru toate produsele. Produsele noastre responsabile sunt proaspete și naturale - pentru o alimentație echilibrată, care îmbunătățește calitatea vieții câinelui dumneavoastră. Formulele Belcando Mastercraft au fost dezvoltate împreună cu experții noștri în nutriție pentru o alimentație completă (holistică). Utilizăm materii prime de înaltă calitate, prelucrate la un nivel cât mai redus posibil, ca surse naturale de proteine, grăsimi și carbohidrați.

Citește descrierea produsului...

Hrana pentru câini Belcando Mastercraft este produsă în Germania în mod exclusiv din carne proaspătă de calitate. Acestea nu conțin făină de carne preuscată, care se găsește chiar și în hrana pentru câini de cea mai bună calitate. Acest lucru le-a permis celor de la Belcando să creeze o calitate a produselor care părea imposibilă până acum. Datorită procesului de producție deosebit de delicat al Belcando, care folosește carne proaspătă, nutrienții naturali și vitaminele din alimente sunt păstrate, rezultând un gust cu adevărat delicios și natural. Procesul modern de producție transformă carnea proaspătă direct în crochete. Diferitele etape de preuscare sunt eliminate, ceea ce înseamnă că ingredientele rămân proaspete până la procesare. Doar așa se poate asigura că toată aroma cărnii este încă prezentă în crochete.

Rețete fără cereale și cartofi, folosind doar carne proaspătă (adică carne care a fost încălzită doar o singură dată), care își păstrează conținutul de vitamine, conținând în același timp mai puține proteine denaturate și mai puține grăsimi cu radicali liberi.

Belcando Mastercraft fejléc

Câinele tau va simți cu siguranță diferența atunci când îl hrănești cu Belcando Mastercraft.

Câinele fiind un animal din familia carnivorelor este deosebit de bun la utilizarea cărnii, astfel încât substanțele nutritive sunt ușor de încorporat în structura corpului său. Pe lângă numeroși aminoacizi esențiali (elemente constitutive ale proteinelor), carnea conține multe vitamine (în special vitamina A și diverse vitamine B) și oligoelemente (de exemplu, fier - carnea de vită fiind cea mai bogată în conținutul de fier). Cu cât carnea este mai proaspătă în momentul procesării și cu cât prelucrarea este mai blândă, cu atât se pierd mai puțini nutrienți și cu atât mai mult câinele tău va aprecia mâncarea.

Abordare holistică

Deoarece rețetele nu conțin doar o cantitate specială de carne proaspătă, ci și ingrediente vegetale de înaltă calitate, cum ar fi amarantul, fasolea boabe și năutul, acestea sunt foarte ușor de digerat.

Belcando Mastercraft összetevők

Substanțele nutritive valoroase extrase din legume, ierburi și fructe de pădure sunt un adaos valoros la carnea proaspătă și completează conținutul nutrițional al hranei pentru câini Mastercraft. Aceste ingrediente speciale, cum ar fi afinele, algele chlorella sau semințele de salvie aztecă, au un efect pozitiv asupra bunăstării și sănătății câinelui tău. Acestea fac parte din programul de nutriție holistică (completă, cuprinzătoare) - deja bine cunoscut/acceptat în alimentele Belcando - care stă la baza fiecărei rețete din gama Belcando Mastercraft. Rezultatul este o hrană pentru câini care este mai mult decât suma părților sale.

Belcando Mastercraft holisztikus kutyaeledelek

Cele cinci capodopere

Alimentele Belcando Mastercraft sunt disponibile în variantele cu carne de vită, miel, rață, curcan și somon, atât în formă uscată, cât și umedă (topping). Nu ezita să alegi dintr-o varietate de arome, deoarece conținutul de proteine și grăsimi este același pentru toate.

Belcando Mastercraft kutyatápok öt ízben

Lista cu hrană uscată Belcando Mastercraft:

Toppings Belcando Mastercraft (Toppings)

Poți face orice hrană uscată și mai gustoasă cu toppingurile Belcando Mastercraft ilustrate și enumerate mai jos. Bucățele de carne proaspătă fierte ușor în suc propriu, amestecate cu câteva legume. Acest lucru le face să aibă o densitate energetică mai mică decât o hrană umedă tradițională. Toppings sunt "suplimente nutritive pentru hrana uscată" - care oferă câinelui tău un efect de gust proaspăt și natural pe orice hrană uscată. Gustos, proaspăt și suculent. Garantat, câinelui tău îți va arăta cât de mult așteaptă cu nerăbdare mâncarea proaspătă atunci când este pregătită, prin comportamentul său extrem de fericit.

Belcando Mastercraft feltétek alutasakos kiszerelésben

Toppingul Belcando Mastercraft îți oferă tot ce ai nevoie pentru o "bucătărie pentru câini" variată, permițându-ți să creezi în fiecare zi un nou tratament gustos pentru animalul tău de companie în cel mai scurt timp posibil.

Lista Toppingurilor Belcando Mastercraft

Belcando Mastercraft Topping Lamb (Cu carne proaspătă de miel cu mazăre)
Belcando Mastercraft Topping Salmon (Cu somon proaspăt și broccoli)
Belcando Mastercraft Topping Duck (Cu carne proaspătă de rață și cartofi dulci)
Belcando Mastercraft Topping Beef (Cu carne proaspătă de vită și morcovi)
Belcando Mastercraft Topping Turkey (Cu carne proaspătă de curcan și pătrunjel)

Belcando Mastercraft Fresh Turkey

Belcando Mastercraft kutyaeledelek

80 % CARNE PROASPĂTĂ DE CURCAN ȘI PUI

  • Alge Chlorella – Bogată în ingrediente active
  • Bace – Amestec gustos de fructe de padure
  • Legume – Conține fibre dietetice valoroase
  • Plante – Pentru mai multă savoare
  • Extract de măsline – Bogată în antioxidanți

Produs garantat:

  • Formulă fără cereale sau cartofi
  • Nu folosim făină de carne
  • Fără coloranți artificiali, arome sau conservanți

COMPOZIȚIE: carne proaspătă de pasăre (80 %; 50 % curcan, 30 % pui); amarant (5,5 %); făină de mazăre; făină de bob (Vicia faba); năut, uscat; drojdie de bere, uscată (1 %, o sursă de beta-glucani și manan-oligozaharide); zooplancton marin, măcinat (krill, 0,8 %); păstăi de roșcovă, uscate; tescovină de mere, uscată; fosfat dicalcic; semințe de chia (0,4 %); legume, uscat (total: 0,3 %; morcovi, păstârnac, sfeclă, praz); alge roșii coraliene (alge roșii de corali) (0,3 %, Lithothamnium calcareum); ficat de pasăre, hidrolizat; alge uscate (0,2 %, Alge Chlorella vulgaris); clorură de sodiu; merișoare (0,06 %); fructe de pădure, uscate (total: 0,06 %; scoruş de munte, măceșe, afine, fructe de soc, coacăze); plante, uscate (total: 0,06 %; frunze de urzică, rădăcină de gențiană, țintaură, mușețel, fenicul, chimen, vâsc, coada șoricelului, frunze de mur); clorură de potasiu; yucca schidigera; extract de măsline (0,003 %, Olea europaea (măslin))

CONSTITUENȚI ANALITICI: proteine 27,0 %; conținut de grăsimi 15,0 %; cenușă brută 6,5 %; fibre brute 3,3 %; umiditate 10,0 %; calciu 1,1 %; fosfor 0,9 %; sodiu 0,3 %

ADITIVI PER KG

Aditivi nutriționali: vitamina A 13.000 U.I.; vitamina D3 1.300 U.I.; vitamina E 130 mg; cupru (sulfat de cupru (II), pentahidrat) 12,5 mg; fier (sulfat de fier (II), monohidrat) 200 mg; mangan (oxid de mangan (II) ) 40 mg; zinc (oxid de zinc) 125 mg; iod (iodat de calciu, anhidru) 2 mg; seleniu (selenit de sodiu) 0,05 mg

Aditivi tehnologici: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale (= vitamina E naturală) 48 mg

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13