Belcando Mix It GF

De la 35.5 Lei

Supliment alimentar echilibrat, care nu conţine cereale şi carne, pentru carne crudă şi congelată (ex. barf), respectiv carne din conservă. Vă hrăniți câinele cu carne crudă, proaspătă sau congelată? Doriți un supliment pentru dieta bazată în special pe carne proaspătă (B.A.R.F*)? Belcando Mix It este o alternativa ideală, un supliment "All-in-One". Mix it oferă sub forma unei crochete fără carne toate substanțele nutritive și de balast care lipsesc în cazul unei alimentații pur carnate și este, pe lângă aceasta, ușor de utilizat: Amestecați pur și simplu o parte de Mix it cu două părți de carne.

Citește descrierea produsului...

Hrana uscată pentru câini Belcando

La Belcando, totul se rezumă la a produce cea mai bună hrană pentru câini. Pentru a obține un gust deosebit și o tolerabilitate excelentă, în rețetele lor se folosesc numai ingrediente selectate de cea mai înaltă calitate. Producătorul de hrană pentru câini, cu sediul în Münsterland, Germania, își procură materiile prime de la întreprinderi mici și mijlocii locale. Ei pun un accent deosebit pe carnea albă, pe care o prelucrează ei înșiși. Belcando crede că cea mai bună rețetă este la fel de bună ca și ingredientele sale. Ingredientele prețioase și aditivii excelenți fac din hrana pentru câini de calitate super-premium Belcando alegerea celor care nu cunosc contradicții în alimentația câinilor lor.

Belcando összetevők

Deoarece filozofia Belcando este că fiecare câine are nevoi nutriționale individuale, experții producătorului german de hrană pentru câini au dezvoltat o gamă de hrană uscată pentru câini adecvată vârstei și mărimii ... Hrană pentru câini Belcando pentru nevoi individuale!

Rețete fără cereale - No Grain Formula / Grain Free (marcate cu abrevierea „GF”)

No Grain formula

În special pentru câinii sensibili care suferă de sensibilitate sau alergii la gluten și cereale, este important să înlocuiești corespunzător cerealele din rețetă. Alimentele fără cereale și fără gluten de la Belcando conțin o gamă deosebit de largă de ingrediente - de exemplu, legume, amarant, mazăre, cartofi - care oferă mult mai mult decât cereale. Alimentele pentru câini Belcando fără cereale și fără gluten sunt etichetate cu "No Grain Formula" sau "GF" și conțin 75% proteine animale, din care cel puțin 40% este carne proaspătă/crudă (file).

În alimentele GF, cerealele sunt înlocuite de amarant, care este o proteină de mai bună calitate decât cerealele (conținut de proteine mult mai mare, structură mai bună a aminoacizilor). Făina de mazăre și fasole din aceste furaje conține niveluri reduse de carbohidrați, care susțin activitatea microbiană în intestinul gros.

Toate produsele GF conțin cel puțin 2,5% krilli din Antarctica (5% în Belcando Adult GF Ocean și Belcando Adult GF Salmon).

Avantajele krillilor din Antarctica:

 • Bogați în acizi grași Omega-3
 • Acizii grași Omega-3 din krilli sunt prezenți sub formă de fosfolipide și, prin urmare, nivelul biodisponibilității lor este de două ori mai mare decât în uleiul de somon.
 • Aceștia conțin astaxantină ca antioxidant natural.
 • Aceștia conțin proteine de înaltă calitate și sunt bogați în multe substanțe nutritive esențiale.

Toate pachetele de 12,5 kg de hrană marcată GF sunt ambalate în ambalaje resigilabile, astfel încât își păstrează prospețimea pentru mai mult timp.

Hrana Belcando pentru pui de câine și câini junior

Câinii în creștere (Puppy, Junior) au nevoie de o hrană specială, adecvată stadiului lor de dezvoltare și nu trebuie hrăniți cu hrană pentru adulți. O hrănire necorespunzătoare în timpul perioadei de creștere poate cauza probleme de sănătate mai târziu. Hrana Belcando pentru câini tineri oferă tot ce au nevoie cățeii pentru a crește sănătoși!

Belcando kölyökkutyák

Hrana uscată pentru câini tineri:

 • Belcando Puppy Granula-Start pentru puii de câine de toate rasele, potrivită pentru perioada de înțărcare și a introducerii hranei solide.
 • Belcando Puppy Gravy pentru căței de toate rasele până la vârsta de 4 luni și pentru creșterea câinilor de talie mică.
 • Belcando Junior Lamb & Rice pentru câini de talie medie și mare începând cu vârsta de aproximativ 4 luni.
 • Belcando Junior Maxi pentru creșterea cățeilor de rase mari începând cu vârsta de aproximativ 4 luni.

Hrana Belcando pentru câini adulți

Abordarea experților Belcando în ceea ce privește nutriția câinilor se bazează în primul rând pe recunoașterea faptului că nevoile nutriționale ale unui câine sunt determinate nu numai de vârsta și de mărimea corpului, ci și de nivelul de activitate al acestuia. Astfel, gama producătorului include hrană pentru prietenii noștri foarte activi cu patru picioare.

Belcando adult dog

Hrană uscată pentru câini adulți:

 • Belcando Adult Dinner sau Belcando Adult Multi-Croc pentru câinii expuși la un nivel de stres normal.
 • Belcando Finest Croc pentru câini adulți de talie mică și medie.
 • Belcando Finest GF Lamb pentru câini adulți de talie mică și medie, pretențioși și sensibili la cereale.
 • Belcando Finest GF Salmon pentru câinii adulți din rasele mici și mijlocii care sunt sensibili la cereale și proteine provenite de la mamifere terestre cu sânge cald sau de la păsări.
 • Belcando Adult GF Ocean pentru câinii adulți cu nivel de activitate normală sau mai mare care sunt sensibili la cereale și proteine provenite de la mamifere terestre cu sânge cald sau de la păsări.
 • Belcando Adult GF Beef pentru câinii adulți cu activitate normală sau mai mare care sunt sensibili la cereale și proteine provenite de la mamifere terestre cu sânge cald sau de la păsări.
 • Belcando Adult Iberico & Rice hrană dietetică pentru câini cu un conținut ridicat de carne de porc proaspătă. Hrană ușor de digerat și deosebit de asimilabilă pentru câinii cu digestie sensibilă.
 • Belcando Adult Active pentru câinii mai expuși la stres.
 • Belcando Adult Power câini sau cățele de reproducție care sunt supuse unui stres foarte mare.

Belcando hrană uscată pentru câini cu nevoi nutriționale speciale

Belcando oferă, de asemenea, cinci tipuri diferite de hrană pentru câinii cu nevoi nutriționale speciale, cum ar fi câinii care îmbătrânesc, sunt mai puțin activi sau supraponderali.

Belcando Senior Sensitive

Alimente pentru nevoi alimentare speciale:

Belcando Mix It GF

Valorile medii pentru hrana câinilor în diferite faze de viaţă sunt indicate în tabele separate.

Pentru o nutriţie echilibrată, vă recomandăm, la o hrănire corespunzătoare necesarului energetic al câinelui, administrarea a 1 parte Belcando Mix It + 2 părţi carne crudă sau congelată curată (ex. BARF), respectiv o conservă de carne.  

Exemplul de hrană pentru un câine adult, 25 kg: cantitate de hrană zilnică = 180 g MIXIT + 360 g carne.

Nu este necesară completarea cu alte surse de minerale (oase), respectiv vitamine şi micronutrienţi. Cantitatea corectă de hrană poate fi stabilită cel mai simplu printr-un control periodic al greutății câinelui. La câini tineri se recomandă compararea caracteristicii de greutate cu o curbă de creştere tipică rasei. Animalul trebuie să aibă în permanență apă proaspătă la dispoziție. Din cauza conţinutului ridicat de vitamina D3, cupru, zinc şi seleniu aceste suplimente alimentare trebuie administrate numai maxim până la 2/3 din raţia zilnică a câinelui.

COMPOZIȚIE: amarant (20%); amidon din cartofi; făină de mazăre; zooplancton marin, măcinat (krill, 10%); fosfat dicalcic; drojdie de bere, uscată; pulpă de sfeclă uscată, dezaharisită; păstăi de roșcovă, uscate; grăsime de pasăre; ulei vegetal (palmier, nucă de cocos); sâmburi de struguri degresați; semințe de chia (2,5%); somon, hidrolizat; carbonat de calciu; clorură de sodiu; clorură de potasiu; plante, uscate (total: 0,3%; frunze de urzică, rădăcină de gențiană, țintaură, mușețel, fenicul, chimen, vâsc, coada șoricelului, frunze de mur); yucca schidigera

CONSTITUENȚI ANALITICI: proteine 12,0%; conținut de grăsimi 11,0%; cenușă brută 13,5%; fibre brute 6,0%; umiditate 10,0%; calciu 2,5%; fosfor 1,3%; sodiu 0,4%

ADITIVI PER KG:

 • Aditivi nutriționali: vitamina A 30.000 U.I.; vitamina D3 3.000 U.I.; vitamina E 300 mg; taurină 1.000 mg; cupru (sulfat de cupru (II), pentahidrat) 25 mg; fier (sulfat de fier (II), monohidrat) 400 mg; mangan (oxid de mangan (II) ) 80 mg; zinc (oxid de zinc) 250 mg; iod (iodat de calciu, anhidru) 4 mg; seleniu (selenit de sodiu) 0,10 mg
 • Aditivi tehnologici: lecitină 2.800 mg; extracte de tocoferol din uleiuri vegetale (= vitamina E naturală) 100 mg
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13