Bravery Dog Puppy Medium/Large Grain Free Salmon

De la 30800 Lei

Bravery Dog Puppy Medium/Large Grain Free Salmon este o hrana superpremium, completa si echilibrata, cu carne de somon, destinata cainilor adulti de talie medie si mare. Este un produs fără cereale, cu monoproteine, carnea fiind întotdeauna ingredientul principal. Numai cu antioxidanti, hipoalergenici si cu 100% produse naturale. Somonul este o sursă excelentă de proteină cu valoare biologică ridicata, cu ulei bogat în acizi grași omega-3, în special EPA și DHA, și conține vitamina A, antiinfectioasa și care este de asemenea necesară pentru dezvoltarea sistemului nervos.

Citește descrierea produsului...

Bravery Fejlec

Despre Bravery

Bravery, hrana super-premium pentru câini, produsă în Spania cu ajutorul tehnologiei de fabricație americane, este de o calitate excepțională.

Dietele Bravery conțin o singură sursă de proteine, ceea ce le face ideale pentru câinii cu probleme digestive și pentru dietele de eliminare. Sunt sărace în carbohidrați datorită cartofului dulce.

Nu conțin cereale, gluten, conservanți și coloranți artificiali și sunt ușor digerabile și gustoase, ceea ce le face o alegere excelentă pentru câinii sensibili.

Bravery Beltartalom

Caracteristici

 • Susținerea sistemului imunitar

---> Puterea combinată a MOS (manan-oligozaharide) și a beta-glucanilor stimulează semnificativ sistemul imunitar.

 • Sănătate cardiovasculară

---> Taurina este benefică în prevenirea bolilor cardiovasculare, iar acizii grași Omega-3 susțin funcția cardiacă.

 • Sănătatea ochilor

---> Aminoacidul taurină este esențial pentru o bună vedere, în timp ce acizii grași Omega 3 sunt, de asemenea, necesari pentru retină.

 • Aport optim de energie

---> L-carnitina ajută organismul să transforme grăsimea depozitată în mușchi și energie, împiedicând depunerea de grăsime și ajutând la prevenirea deteriorării mușchilor în timpul exercițiilor fizice.

 • Sistem digestiv

---> Puterea combinată a FOS (fructo-oligozaharide - prebiotice) și MOS (manan-oligozaharide - probiotice) ajută la controlul microorganismelor dăunătoare din tractul digestiv. Acest lucru, combinat cu fibrele naturale, ajută la stabilirea și menținerea unei flore intestinale sănătoase.

 • Îngrijirea pielii și a blănii

---> Biotina (care este importantă pentru sinteza keratinei, principala componentă a pielii și a părului) și acizii grași Omega 6 și 3 îmbunătățesc calitatea blănii, făcând-o puternică și rezistentă la boli.

 • Conservarea tinereții

---> Sucul concentrat de suc de pepene galben bogat în antioxidanți cu vitamina E și seleniu formează o combinație extrem de puternică care previne formarea radicalilor liberi.

 • Sănătatea sistemului nervos

---> Acizii grași Omega 3 sprijină dezvoltarea adecvată a sistemului nervos, contribuie la alimentarea adecvată cu oxigen a creierului la animalele mai în vârstă și ajută la procesele de învățare la animalele mai tinere.

 • Igiena gurii

---> Ierburile valoroase, cum ar fi menta, vor menține respirația animalului tău de companie proaspătă.

 • Controlul mirosurilor

---> Yucca ajută la protejarea intestinelor și a ficatului de efectul amoniacului, ceea ce reduce mirosul neplăcut al scaunelor.

 • Protecția articulaților

---> Glucozamina și condroitina sunt componente esențiale ale cartilajului, iar consumul lor ajută la menținerea unui cartilaj sănătos.Zsakok Csirke

Hrana super-premium Bravery cu pui delicios, cartofi dulci, fără cereale

Carnea de pui este o carne bogată în proteine, cu o valoare biologică ridicată, cu o digestibilitate și un gust excelente, cu un conținut caloric scăzut, bogată în acizi grași nesaturați Omega-6 și vitamine.

 • Pentru pui de câine de talie mare și medie ---> Bravery Dog Puppy Medium/Large Grain Free Chicken
 • Pentru câini adulți de talie mare și medie ---> Bravery Dog Adult Medium/Large Grain Free Chicken


Zsakok Barany

Hrana super-premium Bravery cu miel ușor digerabil, cartofi dulci, fără cereale

Carnea de miel oferă o cantitate mare de energie, este bogată în minerale, cum ar fi fierul, care contribuie la formarea globulelor roșii, și este bogată în vitaminele B6 și B12.Zsakok Iberiai

Hrană dietetică super-premium Bravery cu carne de porc iberic, cartofi dulci, fără cereale

Carnea de porc iberică este bogată în proteine, bogată în vitamina B, care ajută la reducerea slăbiciunii în timpul exercițiilor fizice, și conține fier, zinc și potasiu, esențiale pentru o funcție musculară sănătoasă.Zsakok Lazac

Hrană super-premium Bravery cu somon, cartofi dulci, fără cereale pentru o blană lucioasă și strălucitoare

Somonul este o sursă excelentă de acizi grași nesaturați Omega 3. Conține vitamina A, care ajută la combaterea infecțiilor și este necesară pentru dezvoltarea sistemului nervos, pentru menținerea sănătății mucoaselor, a pielii și a țesuturilor conjunctive și pentru o vedere bună. Vitamina D, esențială pentru creșterea oaselor. De asemenea, conține minerale importante, cum ar fi iodul, care este esențial pentru buna funcționare a tiroidei.

Bravery Dog Puppy Medium/Large Grain Free Salmon

Bravery este o prestigioasa gamă de hrana uscata pentru câini și pisici. Bravery Pet Food sa născut dintr-o consultare generalizată, cu distribuitorii și consumatorii finali, în care sa pus întrebarea care ar fi propunerea pentru cea mai bună hrană pentru câini produsa vreodată. Combinând toate răspunsurile, sa născut Bravery, un produs de referinta la nivelul de calitate din segmentul superpremium.

Bravery Dog Puppy Medium/Large Grain Free Salmon, caracteristici:

 • Somonul contine si vitamina D, care este necesară pentru creșterea osoasa. De asemenea, conține minerale precum iodul, esențial pentru funcționarea corespunzătoare a tiroidei. Vitamina A contribuie la menținerea, creșterea și repararea membranelor mucoase, a pielii și a altor țesuturi ale corpului.
 • Este bogata în acizi grași omega-6, care contribuie la menținerea sănătății pielii și a părului, jucând un rol important în functia de reproducere.
 • Tapioca este o sursă de hrana importanta de energie, cu carbohidrați inalt digestibili, potrivită pentru dieta hipoalergenică.
 • Cartoful dulce este o sursă de carbohidrați inalt digestibili, îmbunătățind gustul alimentelor. Este bogat în beta-carotenoide (provitamina A), vitamina E și acid folic.
 • Sfecla, acest ingredient este bogat în minerale, precum și fibre solubile și insolubile care contribuie la îmbunătățirea tranzitului intestinal, în timp ce sustine creșterea florei intestinale benefice.

Aditivi tehnologici: Antioxidanti naturali (Uleiuri vegetale bogate în tocoferoli).

Analiză chimică:

 • Proteine: 30%
 • Grasime: 18%
 • Fibre: 2.4%
 • Calciu: 1.4%
 • Fosfor: 0.95%
 • Umiditate: 9%
 • Cenusa: 7.8%
 • Magneziu: 0,56%
 • EPA + DHA: 0,56%
 • Glucozamin: 380 mg/kg
 • Condroitin sulfat: 240 mg/kg
Bravery Dog Puppy Medium/Large Grain Free Salmon - Ghid de hrănire (g)
Vârstă / Greutate câini (adulţi) 12 kg 15 kg 20 kg 25 kg 30 kg 35 kg 40 kg 45 kg 50 kg 60 kg
2 luni 102 121 150 177 203 228 252 276 298 342
4 luni 117 139 173 204 234 263 291 318 344 395
6 luni 172 203 252 296 342 382 422 462 500 462
8 luni 218 258 320 378 434 487 538 588 636 729
10 luni 216 256 316 376 432 538 536 586 634 726
12 luni 212 252 312 372 428 509 530 582 630 722
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13