Conservă Spirit of Nature Dog cu carne de porc mistreț

De la 8.4 Lei

Conserva Spirit of Nature Dog cu carne de porc mistreț este o hrană hipoalergenică completă pentru câini adulţi de toate taliile, care nu conţine deloc carne de păsăre sau gluten. Spirit of Nature Dog conţine vitamine şi minerale necesare sănătăţii câinelui dvs. şi nu conţine soia, cereale modificate genetic, potenţiator de aromă artificială, coloranţi, arome şi conservanţi.

Citește descrierea produsului...

Spirit of Nature hrană umedă hipoalergenică pentru câini

Magas hústartalmű Spirit of Nature nedveseledelek kutyáknak

Marton Pet Products Ltd este o afacere de familie fondată în 2017. Membrii fondatori ai familiei au o pregătire medicală și sunt proprietari de animale de companie dedicați. Cunoștințele lor vaste și înțelegerea profundă a importanței unei diete sănătoase și holistice, combinate cu dorința de a oferi o nutriție de înaltă calitate, au dus la crearea unei noi și revoluționare hrane umede.

Conservele de hrană pentru căini marca Spirit of Nature din magazinul nostru online sunt o hrană organică completă pentru animale de companie, deci sunt foarte apropiate de sursele naturale de hrană ale acestor animale. Acestea nu conțin conservanți, coloranți, stabilizatori de textură și potențiatori de aromă, dar conțin toate macroelementele, mineralele, vitaminele, oligoelementele și antioxidanții esențiali de care animalul tău de companie are nevoie în proporții și cantități optime. Produsele Spirit of Nature sunt, de asemenea, perfect adecvate pentru animalele cu tractul digestiv sensibil sau alergic, deoarece nu conțin surse de carbohidrați care conțin gluten, proteine din soia sau alte ingrediente alergenice. Acestea sunt disponibile într-o varietate de arome delicioase, inclusiv carne de struț.

Spirit of Nature Dog hipoallergén konzervek kutyáknak

Spirit of Nature este o nouă categorie în rândul hranei pentru câini...

...pentru că acest produs hipoalergenic combină calitatea super premium cu cel mai bun preț. Produsele Spirit of Nature nu conțin pui și gluten, dar conțin o gamă largă de fructe și legume cu un amestec special de plante, toate acestea ajutând la combaterea intoleranțelor alimentare, digestiei sensibile, problemelor de piele, letargiei sau hiperactivității.

Spirit of Nature nedveseledelek összetétele

În zilele noastre, din păcate, animalele de companie sunt adesea afectate de boli care odinioară erau specifice doar nouă, oamenilor. În marea majoritate a cazurilor, acestea se datorează unei alimentații deficitare. Din nefericire, chiar și astăzi persistă ideea greșită că mâncarea de casă este cea mai bună dietă pentru un câine. Ca să nu mai vorbim de faptul că unii stăpâni își răsfață regulat cățeii cu dulciuri zaharoase, în ciuda faptului că se știe că acestea au un efect nociv asupra organismului animalului. Aproape singura hrană potrivită pentru câini este cea făcută special pentru ei. Aceste diete speciale conțin toate substanțele nutritive necesare pentru ca animalul tău de companie cu patru picioare să fie sănătos, activ și să aibă o viață lungă, fericită și fără boli.

Având în vedere aceste lucruri, fiecare hrană umedă Spirit of Nature conține următoarele ingrediente:

Acizii grași Omega 3 și 6 : Acestea sunt esențiale pentru construirea de celule în tot corpul. Aceștia sunt acizi grași polinesaturați, ceea ce înseamnă că organismul nu îi poate produce singur, așa că trebuie să fie ingerați prin alimentație. Acestea au proprietăți antiinflamatorii.

Glucozamina și condroitina: Administrarea de glucozamină crește cantitatea de cartilaj și de lichid care înconjoară articulația. În timp ce glucozamina este ingredientul cel mai frecvent în suplimentele de susținere a articulațiilor, există și alte ingrediente care îi sporesc eficiența. O astfel de substanță este condroitina, care se găsește în mod natural în articulații și care, atunci când este combinată cu glucozamina, are un efect și mai bun asupra articulațiilor animalului tău de companie. Împreună, acestea ajută la prevenirea problemelor articulare și la reducerea durerii.

Cicoarea: Aceasta conține inulină, care este o polizaharidă și un prebiotic care stimulează creșterea și activitatea probioticelor. Acestea îmbunătățesc sănătatea digestivă prin prevenirea dezechilibrelor în flora intestinală și prin facilitarea absorbției nutrienților.

Amestec special de plante medicinale

Fructe

Merele și perele sunt surse naturale de vitamine, susțin sistemul imunitar și asigură o digestie perfectă.

Merișoarele

Bogate în vitamina C, conțin fibre, mangan, antioxidanți polifenoli și alți micronutrienți esențiali care ajută la menținerea vederii, imunității, digestiei corecte, poate avea un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular și poate acționa chiar ca agent anticancerigen. De asemenea, conține substanțe care combat acumularea plăcii dentare. În cele din urmă, cel mai cunoscut efect al merișoarelor este prevenirea infecțiilor tractului urinar. Acestea luptă împotriva bacteriilor care pot pătrunde în tractul urinar din sistemul digestiv și pot provoca inflamații.

Spirit of Nature Dog konzervek kutyáknak különleges gyógynövények hozzáadásával

Conservele de hrană Spirit of Nature conțin un amestec special de plante pentru câinii cu intoleranță alimentară și digestie sensibilă: mușețel, urzică, gălbenele, ciulin de lapte, pelin alb, lemongrass, mentă, semințe de in, fenicul, anason, frunze și rădăcini de păpădie, lemn dulce, coada șoricelului, nalbă albă, păducel, sunătoare, rozmarin, iarbă verde de grâu.

Descoperă gama noastră Spirit of Nature pentru câinele tău.

Conservă Spirit of Nature Dog cu carne de porc mistreț | Hrană umedă hipoalergenică

Conservă Spirit of Nature Dog cu carne de porc mistreț este o hrană umedă hipoalergenică pentru câini adulţi de toate taliile.

Spirit of Nature este o hrană completă hipoalergenică pentru câini adulți, cu carne de mistreț într-un sos delicios. Fabricat fără adaos de păsări de curte sau cereale. Cu carne specială, fructe, ierburi, acizi grași omega, glucozamină și condroitină.

Ingrediente: Carne şi derivate de carne de origine animală 40% (26% g carne mixtă, 6% carne de mistreț, vită, somon, pește pisică), orez brun, orez alb, cartofi dulci, mazăre, morcovi. pere, mere, merișoare, cicoare, amestec de ierburi, minerale, glucozamină și condroitină în formă naturală.

Amestecul pe baza de plante a fost special formulat pentru câini sensibili şi cu probleme de digestie: muşeţel, urzică, galbenele, ciulin, pelin, balsam de lămâie, menta, seminţe de in, fenicul, anason, frunze de păpădie şi rădăcină, rădăcină de lemn dulce, coada soricelului, sunătoare, rozmarin, iarbă de grâu verde

Analiza componentelor:

  • 8% proteină brută,
  • uleiuri brute si grasimi 4%,
  • cenusă brută 2,5%,
  • fibră brută 1%,
  • umiditate 80%.

Aditivi nutriţionali: Vitamina A - 1900 i.E/kg, vitamina D3 - 190 i.E/kg, vitamina E - 10 mg/kg, cupru (sulfat de cupru, pentahidrat) 1.4 mg/kg, zinc (sulfat de zinc monohidrat) 10 mg/kg, mangan 2 mg/kg

Ghid de hranire - Conservă Spirit of Nature Dog cu carne de porc mistreț

  • Raţie zilnică aproximativă recomandată pentru un câine adult cu activitate standard. Raţia zilnică este dată ca indicaţie şi trebuie intotdeauna adaptata starea actuală a câinelui, la nivelul său de activitate, la gradul său de sănătate şi la temperatura ambiantă.
  • Furnizaţi intotdeauna cantitate suficientă de apă proaspătă impreună cu alimentele.
  • După deschidere, a se pastra la frigider. A se consuma in decursul a maxim 48 de ore.
Porţia zilnică recomandată - Spirit of Nature Dog cu carne de porc mistreț

Greutate câine

Grame / zi

0-10 kg 500-800 g
10-20 kg 800-1200 g
20-30 kg 1200-1600 g
30-40 kg 1600-2000 g
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13