Dermadiet tablete pentru sănătatea blănii și a pielii

108.0 Lei

Comprimatele Dermadiet sunt un colagen de înaltă puritate, hidrolizat enzimatic, colagen de pește hidrolizat, acizi grași omega-3 (EPA și DHA), zinc, vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B12), acid folic și biotină pentru o piele sănătoasă și un păr puternic și strălucitor.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Dermadiet tablete pentru sănătatea blănii și a pielii

Dermadiet este un supliment nutritional pe baza de colagen hidrolizat enzimatic (Colatech®), hidrolizat de colagen in totalitate natural, de inalta disponibilitate si cu eficacitate demonstrata, , colagen hidrolizat de peste, acizi grasi polinesaturati Omega3 (EPA si DMA), vitamine din grupul B (Bl, B2, B6, B5, B12 si acid folic), biotina, niacina si gluconat de zinc, care furnizeaza substantele nutritive necesare pentru pielea si blana cainilor.

  • Colagenul hidrolizat enzimatic de inalta puritate (Colatech®) impreuna cu colagenul hidrolizat de origine marina ajuta la cresterea si intarirea blanii.
  • Acizii grasi polinesaturati Omega 3 ajuta la blocarea sintezei substantelor pro-inflamatorii (leucotriene si prostaglandine) fiind de mare ajutor in combaterea efectelor datorate aparitiei dermatitei.
  • Zincul, suplineste deficienta acestui element mineral, care produce alterarea tesuturilor de la nivelul pielii.

Toate aceste proprietati, fac din DERMADIET un supliment nutritional adecvat in cazurile in care se constata stari carentiale de vitamine si zinc, dermatite, la cateluse care alapteaza sau in timpul gestatiei si in perioadele de naparlire, asigurand o piele sanatoasa si o blana rnai rezistenta si mai stralucitoare.

(*) Brevet nr. P200600304 - Procedura de obtinere a unui hidrolizat de colagen si folosirea acestuia.

Compozitie: Celuloza microcristalina, colagen de inalta puritate hidrolizat enzimatic (Colatech®}, colagen hidrolizat de peste, concentrat de ulei de peste bogat in acizi grasi polinesaturati Omega 3 (EPA si DMA), amidon de porumb, talc, niacina, stearat de magneziu, gluconat de zinc, aroma de vanilie, dioxid de siliciu, pantotenat de calciu, biotina, acid folic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina Bl si vitamina B12. Vitamine si minerale Per 100 g Per comprimat Vitamina Bl 26 mg 0,23 mg

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13