Equimins Hard & Healthy Hoof Hardener - Întăritor de copite pt copite sănătoase și puternice

De la 191.6 Lei

Equimins Hard & Healthy Hoof Hardener pentru copite sănătoase și puternice. Produs pentru întărirea copitelor și îngrijirea copitelor. Equimins Hard & Healthy este un produs formulat cu ingrediente atent selecționate pentru a ajuta la menținerea copitelor sănătoase și în stare bună. Ajută la prevenirea desprinderii premature a copitelor, întărește copitele subțiate, copitele crăpate și despicate. Dacă, din orice motiv, calul dumneavoastră nu este potcovit, vă recomandăm în mod special acest produs pentru îngrijirea copitelor.

Produsul se recomandă a se folosi împreună cu:

Citește descrierea produsului...

Equimins Hard & Healthy Hoof Hardener - Întăritor de copite

Mod de utilizare: utilizați peria pentru a aplica balsamul pentru copite pe copitele curate de două sau trei ori pe săptămână. Începeți de la marginea copitei, aplicați pe peretele copitei și apoi pe talpa copitei.

Pentru a îngriji copitele în celelalte zile, vă recomandăm să folosiți Equimins Hoof Moisturising Lotion și Equimins Hoof Moisturising Cream pentru a obține nivelul ideal de hidratare a copitelor. Nivelul ideal de umiditate constantă a copitelor este de 25%. Îngrijirea copitelor poate ajuta la prevenirea umezelii copitelor în condiții prea umede și a uscării copitelor în condiții prea uscate.

Produsul de îngrijire a copitelor Equimins Hard & Healthy ajută la îngrijirea externă a copitelor. O copită sănătoasă se construiește, de asemenea, din interior, cu trei suplimente Equimins din care puteți alege,

  1. Biotin 15 mg,
  2. Biotin Plus 25 mg,
  3. și produse Hoof Mender Biotin 75 mg.

Conținutul de îngrijire a copitelor Equimins Hard & Healthy pentru întărirea copitelor: amidon selectat, etanol, MSM, zinc, apă, cătină, alantoină și ulei de rozmarin

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 10-20 C, ferit de lumină.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13