Equistro Percutin

297.8 Lei

Pastă specială pentru răcirea ligamentelor, tendoanelor și mușchilor. Percutin este o pastă specială pentru cai pentru uz extern. Aceasta normalizează distribuția fluidelor în țesuturi, creând în același timp un efect de răcire intensă prin evaporare, fiind astfel deosebit de benefică pentru ligamentele, tendoanele și mușchii tensionați.

Citește descrierea produsului...

Categorii înrudite

Equistro este unic în angajamentul său față de soluțiile nutriționale de calitate. Îi ajută pe medicii veterinari și pe proprietarii de cai să facă ceea ce ieri era imposibil - să înțeleagă acest animal nobil. Utilizând produsele mărcii, puteți fi siguri că calul dumneavoastră primește nutrienții de care are nevoie într-o formă care este în acord biologic cu propria fiziologie, valorificându-i astfel potențialul genetic de succes.

equistro min

Produsele Equistro sunt aditivi pentru hrana animalelor, suplimente, superconcentrate sau produse pentru uz extern. Gama foarte largă de produse este împărțită în următoarele categorii:

 • Vitamine și minerale
 • Produse recomandate pentru piele și copite
 • Produse recomandate pentru organele digestive și ficat
 • Produse recomandate pentru sistemul nervos
 • Produse recomandate pentru sistemul respirator
 • Produse recomandate pentru susținerea musculo-scheletică și a articulațiilor
 • Produse recomandate pentru reproducere
 • Produse pentru performanță și recuperare
 • Produse recomandate pentru sistemul musculo-scheletic

EQUISTRO® IPALIGO®
Majoritatea suplimentelor furajere conțin oligoelemente sub formă anorganică, minerală (clorură, sulfat, oxid etc.), care sunt absorbite cu o eficiență variabilă și o absorbție imprevizibilă. Ca urmare, vânzările acestor preparate sunt insuficiente și ele ajută la reînnoirea minerală a organismului doar atunci când sunt administrate pe o perioadă lungă de timp. În anumite situații (antrenament, competiție, sarcină și lactație), necesarul de oligoelemente și micronutrienți al cailor este crescut. Avantajul IPALIGO® patentat de EQUISTRO® față de concurenții săi este că acesta conține oligoelemente sub formă de chelați organici, ceea ce duce la o absorbție mai eficientă și, prin urmare, îmbunătățește considerabil biodisponibilitatea formulărilor EQUISTRO®.

Equistro Percutin

Compoziție: argilă, extract de arnică, mentol, izopropanol, extract de mușețel.

Aplicare: Aplicați crema în strat subțire și lăsați să se usuce. Nu bandajați. Pasta uscată se desprinde de obicei singură, cu tot cu reziduurile rămase. Poate fi curățată cu o perie sau spălată cu apă. Aplicarea poate fi repetată la nevoie, chiar și pentru perioade lungi de timp, fără a provoca iritații ale pielii sau a deteriora stratul exterior. Agitați înainte de utilizare. Închideți bine după utilizare. A se păstra curat, la rece și ferit de lumină.

Pentru uz extern numai pentru animale! Nu aplicați pe pielea deteriorată!

Ambalaj: cutie de 2000

INFORMAȚII PRIVIND DOPAJUL:

 • FN: 48 de ore timp de așteptare
 • RDI: Fără relevanță pentru dopaj
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13