Eukanuba Cat Kitten Healthy Start

De la 232.1 Lei

Hrana uscată pentru pisoi Eukanuba Kitten, bogată în carne de pui, este completă și echilibrată și oferă toți nutrienții de care are nevoie puiul tău de pisică. Are un nivel crescut de proteine animale pentru a susține o musculatură suplă, dar conține și DHA pentru a ajuta la dezvoltarea sănătoasa a creierului. Conține calciu și alte minerale importante pentru a ajuta la formarea oaselor puternice și a danturii sănătoase. Un antioxidant, Vitamina E, pentru dezvoltarea sistemului natural de apărare al organismului și susținerea sistemului imunitar. Hrana Eukanuba Kitten conține pulpă de sfeclă pentru susținerea sănătății intestinale dar și acizi grași Omega 3 și 6 pentru o piele sănătoasă și o blană strălucitoare.

Citește descrierea produsului...

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

 • Eukanuba Breed Boxer 
 • Eukanuba Breed Golden Retriever 
 • Eukanuba Breed German Shepherd 
 • Eukanuba Breed Labrador Retriever 
 • Eukanuba Breed Rottweiler 
 • Eukanuba Breed Cocker Spaniel 
 • Eukanuba Breed Dachshund - Tacskó 
 • Eukanuba Breed Jack Russel 
 • Eukanuba Breed West Highland Terrier 
 • Eukanuba Breed Yorkshire Terrier

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Cat Kitten Healthy Start - Hrană pentru pisicuțe

Beneficii cheie:

 • Sprijină o creştere sănătoasă cu o nutriție de calitate superioară .
 • Susține dezvoltarea sistemului natural de apărare, cu ajutorul antioxidanților.
 • Ajută la susținerea unor dinți sănătoși.
 • Susține o digestie sănătoasă prin conținutul de prebiotice și fibre.
 • Ajută la formarea și menținerea unei musculaturi suple prin intermediul nivelului crescut de proteine animale.
 • Susține o piele sănătoasă și o blană lucioasă, cu ajutorul uleiului de pește și un raport optim de cu acizi grași Omega 6 și 3.

Compoziție: Pui și curcan deshidrat (46%), (pui 27%, sursă naturală de taurină), porumb, grăsimi animale, porumb măcinat, ou întreg deshidratat, pulpă de sfeclă deshidratată (2.7%), proteine animale hidrolizate, ulei de pește (1.11%), fructooligozaharide (0.7%), drojdie de bere deshidratată, clorură de potasiu,clorura de sodiu.

Aditivi: Vitamina A (66913 IU/kg), Vitamina Dз (1714 IU/kg), Vitamina E (274 mg/kg).

Oligoelemente: Sulfat de cupru pentahidrat (36 mg/kg), Iodură de potasiu (1.6 mg/kg), Sulfat manganos monohidrat (130 mg/kg), Oxid de Zinc (215 mg/kg)

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13