AdTab tabletă mestecabilă pentru pisici împotriva căpușelor și puricilor

De la 52 Lei

Gustoasă și ușor de administrat, oferă pisicii dumneavoastră o lună de protecție împotriva puricilor și căpușelor, ajutând la protejarea și a casei dumneavoastră. AdTab este o tabletă mestecabilă mică și gustoasă pentru pisici, care acționează rapid atât împotriva puricilor, cât și a căpușelor. Bine tolerată de pisici, este, de asemenea, foarte eficientă. AdTab acționează continuu timp de o lună întreagă. Produsul poate fi utilizat pentru a trata pisicile în vârstă de 8 săptămâni sau mai mult și care cântăresc 0,5 kg sau mai mult. Ingredientul activ este lotilanerul, despre care nu s-a dovedit clinic că interacționează cu alte medicamente utilizate în mod obișnuit la animalele de companie ale acestora. Este rapid, comod de utilizat și poate fi achiziționat direct fără prescripție medicală. Are aromă de vanilie, care le place în mod deosebit pisicilor.

Citește descrierea produsului...

AdTab tabletă mestecabilă pentru pisici împotriva căpușelor și puricilor

Elanco AdTab

Cum funcționează AdTab pentru pisici?
Cercetările extinse au arătat că AdTab este bine tolerată de pisici și foarte eficientă atunci când este utilizată în doza prescrisă în instrucțiunile de utilizare. Ingredientul activ din AdTab este lotilanerul, care determină stimularea excesivă a terminațiilor nervoase ale puricilor și căpușelor, ceea ce duce la distrugerea rapidă a acestora. Puricii de pe pisică înainte de dozare mor în 8 ore, iar căpușele de pe pisică înainte de dozare mor în 18 ore. În cazul puricilor, efectul este stabilit în termen de 12 ore de la atașare și persistă pentru o perioadă de o lună după administrare. Eficientă împotriva puricilor și căpușelor timp de o lună întreagă.

Cum se utilizează AdTab?

  • Pasul 1: Alegeți AdTab potrivit pentru mărimea și greutatea câinelui dumneavoastră.
  • Pasul 2: Scoateți tableta din ambalaj.
  • Pasul 3: Puneți tableta în mâncare sau dați-i-o animalului dumneavoastră de companie din mână.
  • Pasul 4: Tableta(ele) mestecabilă(e) trebuie administrată(e) la hrănire sau după hrănire. Repetați lunar.

Dozaj:

Pentru a vă asigura că pisica dumneavoastră este protejată împotriva puricilor și căpușelor cu AdTab începând cu vârsta de 8 săptămâni, AdTab trebuie să fie dimensionat pentru greutatea corporală a pisicii și administrat la sau după hrănire pentru o eficacitate maximă. Utilizați acest ghid pentru a găsi tratamentul potrivit pentru pisica dumneavoastră:

  • Pisici de 0,5 - 2,5 kg: AbTab™ 12 mg comprimate de lotilaner
  • Pisici >2,0 - 8,0 kg: AbTab™ 48 mg comprimate de lotilaner
  • Pentru pisicile cu o greutate corporală de peste 8 kg, utilizați combinația adecvată de concentrații disponibile pentru a obține doza recomandată de 6-24 mg/kg.

Contraindicații: a nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienți.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13