Delikan Prima Energy Red Meat

215 Lei

Prima Energy este fabricată cu carne roșie (min. 45%), cum ar fi carnea de vită și de porc, pentru câini adulți. Fără soia. Cu un conținut ridicat de proteine și grăsimi. Hrană uscată completă, de înaltă calitate, pentru câini adulți de talie mică, medie și mare, cu activitate medie. Provine din Republica Cehă, de la fabrica companiei de hrană pentru câini Delikan și CD, deținută de familie și foarte apreciată. Raport calitate-preț excelent. în ambalaj nou, vezi poze.

Citește descrierea produsului...

Delikan Prima Energy Red Meat

Prima Energy hrană pentru câini cu carne roșie

Delikan Prima Energy Red Meat este o hrană completă și echilibrată pentru câini adulți. Din carne de vită și porc (min. 45%). Cereale asortate (porumb, grâu). Grăsimi prețioase. Cu ulei de rozmarin. Coloranți naturali. Fără soia.

Ingrediente: carne de vită și porc din ferme controlate (min. 45%), cereale selecționate (făină de porumb, grâu), grăsimi valoroase (grăsime de vită), pulpă de sfeclă, extract de ficat de pasăre, yucca, ulei de rozmarin (efect de stimulare a imunității și digestiv). Cu minerale, antioxidanți, coloranți naturali. Fără soia.

Minerale și vitamine: Vitamina A, Vitamina D3, Vitamina E, Fier, Iod, Cupru, Mangan, Zinc, Seleniu

Constituenți analitici: proteine ​​30%, grăsimi 16%, cenușă 7,9%, fibre 3,1%, calciu 11,8g/Kg, fosfor 9,29 g/Kg

Hrănire: Se administrează de preferință uscată sau cu puțină apă. Asigurați-vă întotdeauna că animalul dumneavoastră de companie primește suficientă apă proaspătă. Cantitatea recomandată depinde de nivelul de activitate al câinelui și de condițiile de mediu. Cantitatea recomandată este de aproximativ 100 de grame la 10 kilograme corp.

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros.

Poate fi folosită până la data indicată pe ambalaj!

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13