Agita 10 WG lubrifiant pentru uciderea muștelor

De la 80.4 Lei

Lubrifiantul pentru uciderea muștelor Agita 10 WG este potrivit pentru utilizare în interior pentru a ucide muștele de casă. Este un ucigaș de muște care nu are nevoie de prescripție medicală. Acționează ca otravă gastrică asupra muștelor de casă. Siguranța sa este sporită prin adăugarea unui agent amărui (Bitrex). Poate fi utilizat în spații închise (de exemplu, grajduri, magazii) pentru a distruge muștele de casă. Produsul poate fi aplicat prin ungere.

Citește descrierea produsului...

Agita 10 WG lubrifiant pentru uciderea muștelor

Instrucțiuni de utilizare a lubrifiantului pentru uciderea muștelor Agita 10 WG:

Preparatul poate fi aplicat prin ungere.

Adăugați 60 ml de apă călduță la conținutul recipientului, amestecați bine și așteptați aproximativ 30 de minute pentru ca particulele să se dizolve complet. Cu ajutorul unei perii plate, se întind benzi de 5 cm lățime și 50 cm lungime din pasta diluată pe locurile preferate de muște (de exemplu, grinzi, ferestre, rame de ferestre, corpuri de iluminat, stâlpi de susținere), la o înălțime care să nu fie la îndemâna animalelor de fermă.

Pentru o suprafață de 100 m2, ar trebui să se trateze aproximativ 1 m2 de suprafață, adică ar trebui aplicate cel puțin 20 de benzi (10 x 30 cm).

Se dizolvă 100 g de produs în 60 ml de apă, ceea ce este suficient pentru a trata o suprafață de 40 m2 .

400 g de produs dizolvat în 260 ml de apă este suficient pentru a trata 160 m2 de podea sau 320-480 m2 de suprafață de perete/tavan.

Produsul reconstituit trebuie utilizat în aceeași zi.

Produsul asigură o distrugere continuă a muștelor domestice timp de 4-6 săptămâni. Moartea muștelor este observată la numai 1-2 ore după ingerarea momelilor otrăvite.

În cazul în care suprafața aplicată devine murdară sau prăfuită, tratamentul trebuie repetat.

Producător: Novartis A.G. (Basel, Elveția) 

Importator: Novartis Hungária Kft., Animal Health, 1114 Bp. Bartók B. út 43-47.

Număr de autorizație: OTH 2279/2005 Ambalaj: 100 g, 400 g 

Perioada de valabilitate și depozitare: depozitat în ambalajul original, sigilat, într-un loc bine ventilat, ferit de lumina soarelui și umiditate, timp de 2 ani de la data fabricației.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13