Amity Hypoallergen Cat Adult Sterilized Salmon - Hrană hipoalergenică pt pisici sterile Adulte cu somon

De la 191.3 Lei

Hrană hipoalergenică cu somon și orez special formulată pentru pisici adulte sterilizate. Bogată în fibre vegetale, săracă în calorii, susține tractul urinar. Fabricată cu somon gustos, orez, ulei de somon, vitamine, minerale și alte substanțe naturale.

 • Somonul conține niveluri ridicate de aminoacizi esențiali, vitamine și minerale care susțin dezvoltarea musculară și mențin energia. Uleiul de somon este bogat în acizi grași Omega-3 și acid linoleic și ajută la combaterea mâncărimii, lingerii labelor, pielii uscate și mătreții.
 • Acizii grași Omega-3 din uleiul de somon susțin sistemul cardiovascular și pot contribui la reducerea inflamațiilor, la întărirea oaselor și la îmbunătățirea funcției creierului.
 • Mazărea este o sursă excelentă de proteine vegetale cu un conținut ridicat de clorofilă, care stimulează organismul să producă globule roșii, având astfel un efect pozitiv asupra sistemului imunitar.
 • Fibrele vegetale fac retenția de apă și absorbția alimentelor mai eficiente, ajută digestia și sprijină menținerea unei flore intestinale sănătoase.
 • Orezul este o cereală sănătoasă, bogată în nutrienți, care reprezintă o sursă excelentă de carbohidrați. Nu conține gluten și este ușor de digerat.
Citește descrierea produsului...

Creatorii mărcii Amity știu cât de importantă este relația dintre animalul de companie și stăpân. Compararea relației noastre cu animalele de companie cu cea cu oamenii devine din ce în ce mai obișnuită și mai firească, ceea ce înseamnă că acordăm aproape la fel de multă atenție nutriției și calității hranei câinilor și pisicilor noștri ca și celei pe care o acordăm propriei noastre persoane. Echipa din spatele Amity se angajează să creeze "hrană adevărată pentru animale de companie". Conexiunea dintre animalul de companie și om este ceea ce se concentrează cel mai mult; încrederea, onestitatea și prietenia sunt forțele motrice care definesc esența mărcii. Amity este un brand care dorește să ofere ce e mai bun celor care merită ce e mai bun: animalele de companie.

Produsele Amity sunt realizate din ingrediente de înaltă calitate, special adaptate la nevoile animalelor. Gama include produse de hrană uscată atât pentru câini, cât și pentru pisici, cu o varietate de formulări și arome pentru a satisface diferitele nevoi și preferințe alimentare ale câinilor și pisicilor. Amity se angajează în favoarea unei alimentații sănătoase și echilibrate, iar formulele lor folosesc ingrediente care contribuie la dezvoltarea corespunzătoare a animalelor de companie, la menținerea unui sistem digestiv sănătos și la bunăstarea generală a animalelor noastre de companie. Dietele sunt complete și echilibrate, cu o valoare nutritivă ridicată și contribuie la menținerea unei greutăți și a unei sănătăți optime pentru animalele noastre de companie.

Untitled 2 3

Hrana uscată pentru câini Amity

 • Amity Eco Line Active (32/13): hrană economică, cu un raport calitate/preț excelent, cu un conținut ridicat de carne, vitamine și minerale. Potrivită pentru hrănirea atât a câinilor activi, cât și a celor de muncă, de toate vârstele și dimensiunile corporale
 • Amity Premium Dog Lamb & Rice: potrivită pentru câini adulți de toate rasele, datorită prezenței cărnii de miel, asigură o digestie sănătoasă
 • Amity Premium Dog Iberian Pork & Rice: potrivită pentru toate rasele de câini adulți, conține carne de porc iberic de înaltă calitate, cu adaos de vitamine și minerale
 • Amity Premium Dog Salmon & Rice: potrivită pentru câini adulți de toate rasele, cu carne de somon pentru a adăuga strălucire și a susține sănătatea inimii
 • Amity Premium Dog Senior & Light: recomandată pentru câini supraponderali sau seniori cu vârsta peste 7 ani
 • Amity Premium Dog Mini Adult Lamb & Rice: special formulată pentru câini adulți de talie mică, prezența cărnii de miel asigură o digestie sănătoasă
 • Amity Premium Dog Puppy: hrană uscată pentru căței, recomandată de la înțărcare până la vârsta de aproximativ un an. Conținutul ridicat de energie al hranei, combinat cu adaosul de minerale, acizi grași esențiali și vitamine, oferă baza potrivită pentru o creștere sănătoasă

Hrana uscată pentru pisici Amity

Amity Cat Adult Sterilized Salmon Hrană pisici sterile

Compoziție: Carne și pește deshidratat 39% (somon 15%), orez 24% (orez brun 15%), mazăre, grăsime de pui, celuloză naturală, proteine de roșcove, proteine de morcov, vitamine și minerale, fibre insolubile de mazăre, Drojdie și extract de drojdie - Saccharomyces cerevisiae, ulei de somon, proteine hidrolizate de somon, inulină, chia, alge, crustacee hidrolizate, cartilaj hidrolizat, uleiuri esențiale (oregano, scorțișoară, cuișoare, cimbru, rozmarin, mentă, ceai verde), yucca.

Ingrediente analitice:

 • Proteină brută: 35,00%,
 • Grăsime brută: 13,00%,
 • Fibră brută: 5,00%,
 • Cenușă brută: 6,90%,
 • Umiditate: 8,00%,
 • Clorhidrat de glucozamină: 300 mg/kg,
 • Condroitin sulfat: 220 mg/kg.

Aditivi: Vitamina A: 24 000 NE/kg, vitamina D-3: 1400 NE/kg, vitamina E (acetat de all-rac-tocoferil): 460 mg/kg, vitamina C: 100 mg/kg, L-carnitină: 160 mg/kg, taurină: 1200 mg/kg, clorură de colină: 2530 mg/kg, fier (sulfat feros monohidrat): 140 mg/kg, cupru (sulfat de cupru pentahidrat): 12 mg/kg, mangan (sulfat de mangan monohidrat): 46 mg/kg, sulfat de zinc monohidrat (sulfat de zinc): 146 mg/kg, iod (iodură de potasiu): 3,8 mg/kg, seleniu (selenit de sodiu): 0,18 mg/kg.

Aditivi tehnologici: antioxidanți naturali (uleiuri naturale bogate în tocoferoli).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13