Aptus Orisolve Plus soluție de curățare a canalului auditiv extern

52.7 Lei

Aptus Orisolve Plus este o soluție de curățare a canalului auditiv extern pentru câini și pisici. Aptus Orisolve Plus este conceput pentru a menține urechile sănătoase și pentru a oferi un tratament suplimentar pentru inflamația canalului auditiv extern. Conține ingrediente care dizolvă cerumenul, ajută la îndepărtarea cerumenului dizolvat și a altor resturi și are proprietăți epiteliale, de calmare și regenerare a pielii.

Citește descrierea produsului...

Începând cu anii 1990, Aptus® a devenit o parte din viața proprietarilor de animale de companie, bazându-se pe cunoștințe științifice pentru a crea o gamă de medicamente de înaltă calitate și ușor de utilizat. Feedback-ul din partea proprietarilor și a animalelor lor de companie, precum și a medicilor veterinari care le îngrijesc, ghidează dezvoltarea produselor lor. Scopul este de a crea produse gustoase și populare care să susțină cât mai bine sănătatea câinilor și pisicilor noastre. Aptus® este o marcă înregistrată a Grupului Orion. Medicii veterinari, oamenii de știință și cercetătorii lor lucrează în mod constant pentru a dezvolta produse pentru bunăstarea și fericirea animalelor noastre.

329526777 899356921248842 82044768203214586 n

Gama de suplimente alimentare și medicamente Aptus poate susține animalele de companie de aproape orice rasă, vârstă și mărime, cu o gamă foarte largă de produse pentru a le satisface nevoile. De ce îi recomandăm cu încredere?

 • Eficacitate: Produsele Aptus sunt recomandate pentru eficacitatea și efectele lor pozitive. Aceste produse sunt special concepute pentru a aborda problemele care afectează sănătatea și bunăstarea animalelor de companie, inclusiv problemele articulare, tulburările digestive sau îmbunătățirea stării blănii și a pielii
 • Fiabilitate: De 30 de ani, marca servește la cel mai înalt nivel nevoile proprietarilor și ale animalelor de companie, cu un succes neîntrerupt
 • Ingrediente de calitate: Produsele Aptus conțin ingrediente de înaltă calitate și bine tolerate de animalele de companie. Aceste ingrediente ajută la menținerea unei nutriții și a unei sănătăți echilibrate
 • Gamă largă de produse: Aptus are o gamă largă de produse diferite pentru a rezolva diferite nevoi și probleme.
 • Recomandări veterinare: Produsele Aptus sunt adesea recomandate de către medicii veterinari și alți profesioniști în domeniul sănătății animalelor de companie, deoarece oferă soluții bazate pe știință pentru problemele de sănătate ale animalelor de companie.
 • Siguranță: Aptus este o marcă angajată în îmbunătățirea siguranței și bunăstării animalelor de companie. Produsele lor sunt sigure și respectă reglementările în materie de sănătate

Care sunt domeniile în care produsele Aptus oferă sprijin pentru animalele noastre de companie?

 • Produse pentru articulații și mobilitate: Menținerea șoldurilor și articulațiilor sănătoase este esențială pentru ca animalul dvs. de companie să trăiască o viață fericită și sănătoasă alături de dvs. Articulațiile sănătoase nu sunt necesare doar pentru activitățile sportive, ci și pentru sarcini zilnice simple, cum ar fi să se ridice și să meargă la culcare. În cazul animalelor de companie mai mari sau în vârstă, trebuie acordată o atenție sporită susținerii sistemului musculo-scheletal.
 • Pentru blană și o piele sănătoasă: Sub blana strălucitoare se află pielea, care uneori are nevoie de o atenție sporită. Pielea uscată și iritată nu este amuzantă pentru nimeni, iar animalele noastre de companie nu fac excepție. Alegeți șampoane blânde pentru curățare, suplimentați-le dieta cu acizi grași ectra sau încercați o cremă hidratantă - veți găsi acestea și multe altele în această categorie.
 • Preparate pentru a promova și menține echilibrul stomacului și al tractului intestinal: Un tract intestinal sănătos și funcțional este esențial pentru bunăstarea generală a animalului dumneavoastră de companie. Gama de produse pentru sistemul digestiv Aptus include produse atât pentru prevenirea, cât și pentru tratarea problemelor existente.
 • Sănătatea ochilor și a urechilor: Cu toții ne dorim ca animalele noastre de companie să aibă ochii strălucitori și să fie sănătoase. Gama Aptus Eye & Ear include produse hidratante și lubrifiante pentru ochi, precum și produse de curățare blândă și protectoare pentru urechi.
 • Obținerea și menținerea unui echilibru comportamental: Este dificil pentru un proprietar de animale de companie să vadă că iubitul său câine sau pisică se luptă cu probleme de comportament. Tabletele masticabile calmante Aptus Relax sunt un produs cu acțiune rapidă, care poate fi administrat cu până la 30 de minute înainte de o situație stresantă preconizată.
 • Stimularea generală a sistemului imunitar: Alimente suplimentare pentru animale de companie care conțin minerale, vitamine și oligoelemente esențiale.
 • Pentru probleme urinare
 • Pentru a sprijini recuperarea după o accidentare sau o intervenție chirurgicală

Aptus Orisolve Plus soluție de curățare a canalului auditiv extern

Sugestii de utilizare Aptus Orisolve Plus

 • Curățare: ridicați ușor căușul urechii de pe cap. Umpleți canalul urechii îndreptate cu soluția de curățare a urechii. Masați ușor canalul auditiv timp de aproximativ 2 minute, menținând cupa în aceeași poziție, astfel încât soluția să se deplaseze în sus și în jos în canalul auditiv. Cu cât masajul este mai lung, cu atât rezultatul este mai bun. Apoi ștergeți orice lichid vizibil, lăsați animalul să scuture capul și ștergeți din nou urechea.
 • Pentru a completa tratamentul urechii și al canalului auditiv extern:
  • Repetați curățarea urechii de 2 ori pe zi, așa cum s-a menționat mai sus, pe durata tratamentului. Repetați curățarea urechii de 1-3 ori pe săptămână timp de o lună după încheierea tratamentului.
  • Fulgii care apar pe părul din jurul urechii după curățare se datorează cerumenului care s-a dizolvat în timpul curățării. Ceara de ureche va reapărea sub formă de fulgi pe păr după ce alcoolul din dispozitivul de curățare a urechilor s-a evaporat.

Ingrediente: Aqua, alcool denat, propilen glicol, polisorbat 80, Laureth-9, ulei de Rosmarinus Officinalis, acid lactic, acid salicilic, alantoină, acid citric, cirat de argint.

Dozare și administrare:

 • Pentru uz extern.
 • Pentru curățarea urechii și a canalului auditiv extern, 1-4 ml per ureche, în funcție de mărimea bărbiei.
 • Agitați înainte de utilizare.
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13