Aqua Coolkeeper jachetă de răcire pentru câini împotriva supraîncălzirii

6910 Lei

Haina de răcire Aqua Coolkeeper oferă o modalitate sănătoasă și sigură de a vă răcori animalul de companie și de a ajuta la reglarea temperaturii corpului în zilele călduroase.

Citește descrierea produsului...
Aqua Coolkeeper jachetă de răcire pentru câini

XXS | Reducere de preț | Circumferința pieptului: 32-45 cm / lungime: 25 cm | Roses (Roz cu trandafiri)

69 10 Lei
86 40 Lei

Ajutor pentru a alege hainele potrivite pentru câini

Abia a început să picure, dar deja este aproape o tortură să vă convingeţi câinele speriat de apă şi ploaie pentru plimbarea zilnică? Nu vă faceți griji, nu sunteți singuri, deoarece o mulțime de câini preferă să aleagă căldura de acasă în locul unei o plimbări pe ploaie sau pe viscol. Dar Okosgazdi vă ușurează situația, deoarece hainele și jachetele noastre impermeabile pentru câini vă vor menține câinele uscat în condiții meteo extreme - ploaie puternică, zăpadă sau vânt - făcând din plimbare o experiență mai plăcută.

Hainele pentru câini din magazinul nostru online nu numai că vă ajută să stilizați aspectul animalului dvs. de companie, dar asigură și vizibilitatea câinelui dvs. pe întuneric, deoarece aproape toate aceste haine au benzi reflectorizante.

Unele rase de câini sunt mult mai puțin rezistente la vânt, ploaie și frig decât altele, iar aici pot fi de ajutor hainele pentru câini. Cu toate acestea, există mai multe tipuri și stiluri, iar găsirea dimensiunii potrivite poate fi o bătaie de cap. Prin urmare, este adesea dificil să găsești hainele potrivite pentru câinele tău. Am încercat să vă ajutăm cu această scurtă descriere.

Mărimea hainelor pentru câini

Este important ca hainele pentru câini să se potrivească bine câinelui dumneavoastră. Acest lucru implică, de obicei, luarea următoarelor două sau trei măsuri de la câinele dumneavoastră:

Măsura hainelor pentru câini

  • Circumferința gâtului: va trebui să măsurați circumferința gâtului câinelui dumneavoastră, aproximativ unde este indicat în imaginea de mai sus.
  • Lungimea spatelui: pentru a determina lungimea spatelui câinelui dumneavoastră, măsurați de la gât până la coadă, aceasta este de obicei măsura folosită de toți producătorii de îmbrăcăminte pentru câini.
  • Circumferința burții / pieptului: circumferința zonei din spatele picioarelor din față ale câinelui dumneavoastră.

Trebuie să știți că există haine pentru câini specifice rasei, cum ar fi hainele pentru teckel, bulldog/pug, care sunt adaptate la caracteristicile rasei, cum ar fi constituția lungă sau corpolentă.

Când probezi hainele pe care le cumperi pentru câinele tău, asigură-te că nu sunt prea strâmte, că nu atârnă până la podea și că lasă suficient spațiu de mișcare pentru câinele tău.

Hainele pentru câini Trixie vin de obicei în mai multe mărimi, veți găsi cele două valori de mai sus lângă fiecare mărime.

Materialul hainelor pentru câini

Materialul hainelor câinelui dumneavoastră determină cât de multă căldură izolează, deci cât de cald îi ține câinelui dumneavoastră. Lâna sau imitația de lână este considerată un bun izolator, dar dacă nu se ventilează corespunzător, poate fi iritantă pentru piele. Un pulover tricotat pentru câini (de obicei din poliester în gama Trixie's) va ventila bine, dar se poate întinde puțin la utilizare. Cel mai bine este să folosiți un amestec de lână lavabilă, bumbac și acrilic. Există costume pentru câini cu căptușeală specială, cum ar fi costumul pentru câini Trixie Explore cu căptușeală din folie rezistentă la căldură. Durabilitatea unui costum pentru câini depinde de calitatea țesăturii și a cusăturilor. Merită să verificați grosimea căptușelii hainelor căptușite pentru câini pentru a vă asigura că există suficient material.

Pulovere pentru câini

Câinilor cu părul scurt (Pincher, Teckel, Chihuahua) nu le place vremea rece. Se observă deja că toamna, cățeii sunt mai sensibili la frig. Chiar și câinii cu părul lung, cum ar fi Shih Tzu sau Pomeranienii, pot avea nevoie de îmbrăcăminte pentru câini, deoarece substratul lor este mai subțire. Un pulover pentru câini este soluția perfectă în acest caz, deoarece menține burta și pieptul câinelui calde, permițând în același timp mișcarea liberă. Trixie face pulovere pentru câini de înaltă calitate și practice, cum ar fi puloverul pentru câini Trixie Burnaby cu pelerină de ploaie și glugă încorporate.

Paltoane pentru câini

Printre paltoanele pentru câini, distingem paltoane răcoroase pentru a fi folosite pe timp de vară fierbinte, paltoane de ploaie pentru a fi purtate pe timp de ploaie, hanorace și paltoane pentru câini cu o căptușeală călduroasă pe timp de iarnă. O haină de calitate pentru câini poate fi purtată ani de zile. De obicei, acestea sunt ușor de dezbrăcat, deoarece nu toate necesită ca animalul să fie băgat înăuntru. Haina pentru câini poate fi închisă în partea de jos cu un sistem de capse, velcro (scai) sau fermoar. Există, de asemenea, paltoane pentru câini cu pantaloni pentru picioarele din spate, care oferă câinelui un plus de căldură pentru a nu-i fie frig atunci când stă pe solul rece. Paltoanele pentru câini Trixie vin de obicei cu glugă, guler și priză pentru lesă, dar există multe alte dotări suplimentare pe care unele paltoane le oferă - vezi descrierea fiecărui palton pentru câini în parte.

Aqua Coolkeeper jachetă de răcire pentru câini

Jacheta de răcire Aqua Coolkeeper vă menține câinele răcoros

  • pe timp de caniculă,
  • în timpul călătoriei,
  • în timpul sportului și al jocului,
  • în timpul plimbărilor.

În plus, haina de răcire ușurează

  • stresul cauzat de căldură,
  • și reduce temperatura ridicată a corpului.

Cum funcționează haina de răcire Aqua Coolkeeper?

Atunci când Aqua Coolkeeper este plasat în apă, HydroQuartz, special conceput, se activează în interiorul produsului și începe să îl răcească.

HydroQuartz absoarbe căldura corporală a câinelui dumneavoastră și apoi o neutralizează într-un mod similar cu evaporarea, astfel încât poate răci ușor și continuu corpul animalului dumneavoastră de companie.

Aqua Coolkeeper rămâne răcoros timp de până la 5 zile.

Lavabil și reutilizabil

Aqua Coolkeeper poate fi folosit din nou și din nou. Poate fi spălat ușor de mână cu săpun blând în apă rece sau călduță pentru a-l face iarăși să fie ca nou-nouț.

Nu este nevoie de frigider sau congelator

Aqua Coolkeeper începe să funcționeze imediat ce este plasat în apă și vă răcorește câinele în câteva minute.

De ce iubesc câinii Aqua Coolkeeper?

Câinii au foarte puține glande sudoripare. Ei pot încerca doar să își regleze temperatura corpului prin gâfâială sau prin transpirație pe labe, dar în multe cazuri acest lucru nu este suficient pentru ei. Supraîncălzirea poate provoca atacuri de cord și leziuni permanente ale organelor, comă și, în unele cazuri, moarte.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13