Barf Love 100% os de cerb măcinat pentru câini

De la 45.5 Lei

O sursă excelentă de calciu și fosfor natural. Este recomandat pentru utilizare atunci când, din orice motiv, dieta este deficitară în calciu. Poate fi adăugat la o dietă gătită/barf și este, de asemenea, potrivit pentru câini de toate dimensiunile corporale și în toate stadiile de viață, de asemenea, și în cazul alergiilor. Foarte eficient în problemele articulare și osoase atunci când este administrat ca tratament.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Barf Love 100% os de cerb măcinat pentru câini

Aportul adecvat de calciu este important pentru câinele dumneavoastră la orice vârstă. Oasele de cerb măcinate optimizează aportul de calciu și fosfor al câinelui dumneavoastră și sunt importante pentru construirea și menținerea oaselor și articulațiilor. Calciul ușor disponibil susține multe procese metabolice. Asigurarea unor niveluri adecvate este esențială pentru cățelele gestante și cele care alăptează, precum și pentru căței, pentru dezvoltare, creștere și dentiție. Osul de cerb măcinat este obținut din oasele cu carne destinate consumului uman.

De asemenea, este recomandat pentru utilizarea în cazul alimentației cu hrană uscată la toate vârstele. Dacă gătiți pentru cățelul dumneavoastră, este important să vă asigurați că rezerva de calciu este refăcută, deoarece oasele gătite nu sunt permise, ceea ce face ca acest produs să fie un adaos perfect la dieta de acasă. Dacă ești adept al regimului BARF, dar nu vrei sau ți-e teamă să îi dai animalului tău de companie oase, îți recomandăm osul de cerb măcinat! Este o alternativă excelentă și pentru cățeii alergici, deoarece factorul alergenic al cerbului este scăzut.

Puteți spori efectul cu ulei de ficat de cod, deoarece conținutul său de vitamina D asigură o mai bună absorbție a calciului.

Când este recomandată utilizarea sa?

- Pentru a întări oasele și dinții la orice vârstă și pentru a preveni problemele din aceste zone
- În plus față de o dietă gătită 
- Suplimentarea cu calciu pentru câini alergici
- Pentru a satisface nevoile crescute de calciu ale cățelelor gestante și care alăptează
- Pentru căței cu vârsta de până la 1 an

Ingrediente:

  • 100% os de cerb, măcinat

Produsul nu conține aditivi sintetici, conservanți, potențiatori de aromă, coloranți, ci doar ingrediente 100% naturale. 

Constituenți analitici:

  • proteină brută 39,5%, grăsime 15,9%, cenușă brută 38%, Ca 15%, P 7%, Na 0,62%. Toate ingredientele sunt de origine naturală.

Doza recomandată (adaptată la greutatea și vârsta câinelui):

  • Pentru cățeluși cu vârsta de până la 1 an: aproximativ 2 g/kg greutate corporală
  • Pentru câini adulți: 0,5 g/kg greutate corporală

Durata tratamentului:

  • Poate fi administrat în mod continuu. Dacă îl folosiți ca preventiv, vă recomandăm cure de 4 săptămâni!

Atenție! Produsul este un supliment nutritiv și nu înlocuiește niciun tratament veterinar care ar putea fi necesar!

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13