Barf Love acid humic pentru câini

De la 43.1 Lei

Acidul humic ajută la digestia câinelui dumneavoastră, susține flora intestinală, reduce simptomele de alergie și este, de asemenea, un excelent stimulent imunitar.

Citește descrierea produsului...

Barf Love acid humic pentru câini

Acizii humici sunt substanțe organice derivate din plante care se formează în urma a mii de ani de descompunere. Aceștia sunt utilizați de mult timp în medicina umană și veterinară pentru efectele lor benefice. Acidul humic conține un număr mare de minerale biodisponibile și, prin urmare, este un excelent stimulent imunitar. Ajută celulele organismului să primească mai multe substanțe nutritive, făcându-vă câinele mai sănătos și mai energic. Îmbunătățește digestia și ajută la stabilirea unei flore intestinale adecvate. Acidul humic se leagă de toxine și nu este absorbit, ci este eliminat din corpul câinelui dumneavoastră odată cu toxina. Acest lucru joacă, de asemenea, un rol important în lupta împotriva alergiilor. De asemenea, formează un strat protector pe peretele intestinal, astfel încât bacteriile dăunătoare și agenții patogeni nu se pot instala. Deoarece este benefic pentru bacteriile din intestin, ajută la o serie de probleme digestive: balonare, diaree, constipație. Este un antioxidant excelent, ajutând la legarea radicalilor liberi, deci face mai mult decât să ajute la detoxifiere pentru a reduce simptomele de alergie ale câinelui dumneavoastră.

Când este recomandată utilizarea sa?

  • Pentru întărirea imunității
  • Prevenirea și tratamentul suplimentar al bolilor
  • Tratamentul suplimentar al alergiilor
  • Pentru probleme digestive/intestinale
  • Pentru probleme de piele

Compoziție: 100% acid humic WH67®.

Compoziție analitică: proteină brută: 5%, cenușă brută: 17%, grăsimi și uleiuri brute:0,8%, conținut de umiditate: 15%.

Cum se dozează acidul humic: 3 g/ 10 kg greutate corporală

Pentru cât timp îl puteți administra: Puteți să îl administrați câinelui dumneavoastră în mod continuu sau sub formă de tratament

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13