Barf Love gustări de rechin pentru câini

32.9 Lei

Un deliciu gustos și sănătos pentru câini, bogat în proteine și Omega-3, realizat din ingrediente fără aditivi, capturate prin pescuit sustenabil. Pielea ușor aspră a rechinului îl face un excelent instrument de curățare a dinților.

Citește descrierea produsului...

Barf Love gustări de rechin pentru câini

Aceste gustări gustoase și sănătoase provin din rechinul pisică cu pete mici din Marea Nordului (Scyliorhinus canicula), a cărui stare de conservare nu este amenințată, populația sa este stabilă și respectă reglementările privind pescuitul, așa că vă putem asigura că produsul nostru nu este fabricat dintr-o specie de rechin pe cale de dispariție.

Suntem extrem de recunoscători că putem să vă oferim un produs atât de bun, cu trei caracteristici remarcabile, toate acestea fiind benefice pentru câinele dumneavoastră:

  • protecție a cartilajelor și a articulațiilor: conținutul ridicat de condroitin sulfat din cartilajul de rechin ajută la menținerea unei structuri sănătoase a cartilajelor și la o funcționare normală a articulațiilor.
  • Pielea de rechin este netedă atunci când este mângâiată în direcția cozii și ca un "șmirghel" atunci când este mângâiată în sens invers, astfel încât puteți îndepărta eficient depunerile de pe dinții câinelui dumneavoastră!
  • Rechinul este extrem de bogat în acizi grași Omega-3, care contribuie la sănătatea pielii și a blănii animalului dumneavoastră de companie.

Compoziție:

  • 100% rechin. 

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13