Eukanuba Adult Large

253.0 Lei

Crochetele de hrană uscată Eukanuba sunt bogate în pui proaspăt și sunt perfecte pentru câinii adulți de talie mare cu vârsta între 18 luni și 6 ani (sau între 2 și 5 ani pentru rasele gigant). Amestecul adaptat din fibre conține prebiotice, FOS și pulpă de sfeclă, care promovează o digestie sănătoasă. Totodată, crochetele Eukanuba sunt benefice pentru o piele sănătoasă și o blană lucioasă, datorită surselor naturale de omega 6 și omega 3. Hrana conține glucozamină și calciu, care contribuie la menținerea unor articulații sănătoase și a unor oase puternice, precum și antioxidanți, vitamina E și C, care sprijină sistemul imunitar al câinelui. Totodată, crochetele unice Eukanuba, de formă hexagonală, precum și formula DentaDefense pentru îngrijirea dinților contribuie la o dentiție curată și sănătoasă pe termen lung. L-carnitina din hrana uscată Eukanuba contribuie la reducerea grăsimii corporale și ajută câinele dvs. să își mențină o greutate optimă, ceea ce semnifică o presiune mai redusă asupra articulațiilor. Hrana este 100% completă și echilibrată. Nutriție avansată pentru câinii adulți de talie mare, care sprijină starea optimă de bine a câinelui pe termen lung.

Citește descrierea produsului...

Recomandare de hrănire: Eukanuba Adult Large

Greutate câine (kg) Doza zilnică (g) 18 kg
20 210-230 3.1 Lei
30 275-305 4.1 Lei
40 335-370 5 Lei
50 385-430 5.7 Lei
70 485-540 7.2 Lei
90 575-635 8.5 Lei
Greutate câine (kg) Doza zilnică (g) 18 kg
20 210-230 82 zile
30 275-305 62 zile
40 335-370 51 zile
50 385-430 44 zile
70 485-540 35 zile
90 575-635 30 zile

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

 • Eukanuba Breed Boxer 
 • Eukanuba Breed Golden Retriever 
 • Eukanuba Breed German Shepherd 
 • Eukanuba Breed Labrador Retriever 
 • Eukanuba Breed Rottweiler 
 • Eukanuba Breed Cocker Spaniel 
 • Eukanuba Breed Dachshund - Tacskó 
 • Eukanuba Breed Jack Russel 
 • Eukanuba Breed West Highland Terrier 
 • Eukanuba Breed Yorkshire Terrier

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Adult Large

BENEFICII CHEIE

 • Prebiotice FOS (fructooligozaharide) și pulpă de sfeclă pentru a ajuta la o digestie sănătoasă
 • Surse naturale de Omega 6 și 3, pentru piele și blană sănătoase
 • Calciu și glucozamină care contribuie la sănătatea oaselor și a articulațiilor
 • Vitaminele E și C, antioxidanți, pentru a ajuta la susținerea imunității
 • Forma specială, împreună cu formula unică DentaDefense, pentru a ajuta la menținerea dinților curați și sănătoși
 • L-carnitină pentru a ajuta la controlul greutăți

Ingrediente: Pui proaspăt (18%), pui și curcan deshidratat (18% inclusiv carne de pui 11%, o sursă naturală de glucozamină, condroitin sulfat și taurină), porumb, grâu, ovăz, orz, sorg, grăsime de pasăre, pulpă de sfeclă uscată (2.5%), sos de pui, uruială de porumb, substanțe minerale (inclusiv hexametafosfat de sodiu 0.34%), făină de pește (o sursă naturală de acizi grași omega 3), ou întreg deshidratat, fructo-oligo-zaharide (0.25%, un prebiotic natural), drojdie uscată de bere (o sursă naturală de vitamine B și seleniu), glucozamină (din țesut animal) (0.04%).

Aditivi: *(/kg) 

Vitamine: vitamina A 47360UI, vitamina C 59mg, vitamina D₃ 1571UI, vitamina E 263mg, beta-caroten 5.2mg, L-Carnitină 50mg. Oligo-elemente: sulfatul de cupru (II) pentahidrat (cupru) 8mg, iodură de potasiu (iod) 1mg, sulfat de mangan monohidrat (mangan) 3.6mg, oxid de zinc (zinc) 89mg, selenit de sodiu (seleniu) 0.07mg. Antioxidanți: (natural) extract de tocoferol din ulei vegetal 70mg. Compuși aromatizanți: extract de rozmarin organic 35mg, extract de ceai 17mg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13