Eukanuba Puppy Large Lamb & Rice

De la 265.1 Lei

Tu și cățelușul dvs. veți împărtăși multe aventuri. Asigurați-vă că rămâne plin de viață pe tot parcursul tinereții - cu o hrană premium care satisface toate nevoile animalului dvs. de companie. Mâncarea uscată Eukanuba sub formă de crochte este bogată în miel și orez și este perfectă pentru creșterea cățeilor de rase mari cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 luni. Este, de asemenea, deosebit de potrivit pentru cățeii cu stomac sensibil, deoarece mielul și orezul de calitate superioară sunt foarte ușor de digerat. Amestecul personalizat de fibre, cu prebiotice și pulpă de sfeclă promovează, de asemenea, o digestie sănătoasă. De asemenea, conține surse naturale de glucozamină și calciu, care ajută la menținerea articulațiilor sănătoase și a oaselor puternice, astfel încât cățeii să se poată bucura de o viață activă. Puiul oferă o altă sursă de proteine alături de miel, ajutând câinii să-și construiască mușchi puternici și supli. Mâncarea uscată Eukanuba conține și L-carnitină. Acest lucru sprijină reducerea grăsimii corporale. Cățelușul tău își poate menține o greutate optimă și există mai puțină presiune asupra articulațiilor. Crochetele hexagonale unice Eukanuba susțin pe termen lung dinții curați și sănătoși. Crochetele Eukanuba promovează, de asemenea, o piele sănătoasă și o blana strălucitoare cu ajutorul surselor naturale de omega 6 și omega 3. Acestea ajută și la reducerea căderii părului la căței. Îmbogățita cu curcuma, o sursă naturală de antioxidanți, hrana uscata Eukanuba întăreste și sistemul imunitar. Mâncarea este 100% completă și echilibrată. Cu mult de miel și orez, Eukanuba este ideala pentru creșterea cățeilor de rase mari, cum ar fi Ciobanestii Germani, Labradorii, Rottweilerii și Golden Retriever.

Citește descrierea produsului...

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

 • Eukanuba Breed Boxer 
 • Eukanuba Breed Golden Retriever 
 • Eukanuba Breed German Shepherd 
 • Eukanuba Breed Labrador Retriever 
 • Eukanuba Breed Rottweiler 
 • Eukanuba Breed Cocker Spaniel 
 • Eukanuba Breed Dachshund - Tacskó 
 • Eukanuba Breed Jack Russel 
 • Eukanuba Breed West Highland Terrier 
 • Eukanuba Breed Yorkshire Terrier

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Puppy Large Lamb & Rice

Beneficii cheie:

 • Amestec personalizat de fibre, inclusiv prebiotice (FOS), MOS și pulpă de sfeclă pentru a sprijini digestia sănătoasă
 • Calciu pentru a susține creșterea și dezvoltarea sănătoasă a oaselor
 • Bogat în miel: o sursă naturală de proteine pentru a ajuta la menținerea suplă a musculaturii
 • DHA pentru a ajuta puii să învețe și să fie mai ușor de dresat
 • Surse naturale de omega 6 și 3 pentru o piele și o blană sănătoase
 • Turmenic o sursă naturală de antioxidanți

Ingrediente: Pui și curcan deshidratat, miel (14%), orez (14%), porumb, sorg, ou întreg deshidratat, făină de pește, grăsime de porc, pulpă de sfeclă uscată (2.6%), sos de pui, ulei de pește, substanțe minerale (inclusiv hexametafosfat de sodiu 0.35%), fructo-oligo-zaharide (0.25%), manan-oligo-zaharide (0.13%), curcuma (0.1%), drojdie uscată de bere.

Aditivi: *(/kg)

Vitamine: vitamina A: 46848UI, vitamina D₃: 1554UI, vitamina C: 59mg, vitamina E: 260mg, beta-caroten: 5mg. Oligo-elemente: sulfatul de cupru (II) pentahidrat (cupru): 10mg, iodură de potasiu (iod): 1.9mg, sulfatul de fier (II) monohidrat (fier): 51mg, sulfat de mangan monohidrat (mangan): 29mg/kg, oxid de zinc (zinc): 85mg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13