Eukanuba Daily Care Sensitive Skin

De la 249.7 Lei

Eukanuba Daily Care hrană uscată pentru câinii cu piele sensibilă; formula limitează ingredientele care pot cauza mâncărime și scărpinat. Hrana este hipoalergenică și este special formulată pentru câinii sensibili, conținând astfel numai o singură sursă de proteine (pește). Totodată, formula este îmbogățită cu surse naturale de omega 6 și omega 3, pentru o piele și o blană sănătoase. Forma specială hexagonală a crochetelor, alături de tehnologia unică DentaDefense, ajută la menținerea dinților curați și sănătoși. Eukanuba Daily Care hrană uscată pentru câinii cu piele sensibilă este bogată în pește. Această sursă naturală de proteine de calitate contribuie la menținerea unei musculaturi puternice și suple. Amestecul adaptat de fibre, care include prebiotice și pulpă de sfeclă, contribuie la o digestie sănătoasă. Hrana este 100% completă și echilibrată și este ideală pentru câinii adulți din toate rasele.

Citește descrierea produsului...

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

 • Eukanuba Breed Boxer 
 • Eukanuba Breed Golden Retriever 
 • Eukanuba Breed German Shepherd 
 • Eukanuba Breed Labrador Retriever 
 • Eukanuba Breed Rottweiler 
 • Eukanuba Breed Cocker Spaniel 
 • Eukanuba Breed Dachshund - Tacskó 
 • Eukanuba Breed Jack Russel 
 • Eukanuba Breed West Highland Terrier 
 • Eukanuba Breed Yorkshire Terrier

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Daily Care Sensitive Skin

Mai puțin înseamnă uneori mai mult: cu o listă inteligibilă de ingrediente, Eukanuba Daily Care Adult Sensitive Skin este o alegere bună dacă vrei să știi ceea ce mănâncă patrupedul tău. Hrana uscată se remarcă prin rețeta hipoalergenică și conține doar o singură sursă de proteine animale: pește gustos.

Hrana furnizează câinelui nu doar proteine de înaltă calitate, ci și acizi grași valoroși Omega-3 și 6, care contribuie la o piele și la o blană normală. În plus, Eukanuba Daily Care Adult Sensitive Skin include un amestec adaptat de fibre, care sprijină digestia. Încă un plus: sistemul DentaDefense special cu o formă deosebită a crochetelor contribuie la curățarea dinților.

Beneficii cheie:

 • Hipoalergenică *: o singură sursă de proteine (pește)
 • Surse naturale de omega 6 și omega 3, pentru o piele și o blană sănătoase
 • Forma specială a crochetei, împreună cu formula unică DentaDefense ajută la menținerea dinților curați și sănătoși
 • Bogată în pește - o sursă naturală de proteine de calitate superioară, care ajută la formarea unei musculaturi suple
 • Prebiotice FOS (fructooligozaharide) și pulpă de sfeclă, pentru a ajuta la o digestie sănătoasă
 • *Produsă într-o fabrică în care se prelucrează și cereale

Ingrediente: Porumb, făină de pește (22%), grăsime de porc, pulpă de sfeclă uscată (2.9%), sos de pește, substanțe minerale (inclusiv hexametafosfat de sodiu 0.38%), fructo-oligo-zaharide (0.28%), drojdie uscată de bere.

Aditivi: *(/kg),

Vitamine: vitamina A: 46801UI, vitamina D₃: 1553UI, vitamina E: 260mg, β-caroten: 5.1mg. Oligo-elemente: cupru (chelat de cupru (ΙΙ) al aminoacizilor hidrat): 13mg, iod (iodat de calciu, anhidru): 2.6mg, fier (chelat de fier (ΙΙ) al aminoacizilor hidrat): 69mg, mangan (chelat de mangan cu aminoacizi hidrat): 40mg, zinc (chelat de zinc al aminoacizilor hidrat): 115mg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13