Eukanuba Joint Mobility

De la 283.8 Lei

Dieta veterinară Eukanuba Joint Mobility este formulată cu un nivel scăzut energetic, pentru a ajuta la controlarea greutății corporale. Glucozamina și sulfatul de condroitină sunt adăugate pentru susținerea sănătății cartilajelor articulare. Hrana pentru câini Joint Mobility trebuie administrată până când este atinsă greutatea dorită. În cazul utilizării pentru o perioadă mai lungă de timp, vă rugăm consultați medicul veterinar. În plus, acestă formulă asigură nutrienții necesari pentru susținerea stării generale de sănătate și bunăstarea organismului. Hrana Joint Mobility are o abordare generală a organismului, începând cu glucozamină și condroitină care ajută la formarea și susținerea cartilajului articular, alături de un raport specific de acizi grași Omega 3 și 6 pentru calmarea durerilor articulare. În plus, hrana Joint Mobility are mai puține grăsimi și conține L-carnitină pentru a ajuta la menținerea unei greutăți corporale sănătoase și include antioxidanți pentru funcționarea sistemului imunitar, important in special pentru câinii în vârstă.

Citește descrierea produsului...

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

 • Eukanuba Breed Boxer 
 • Eukanuba Breed Golden Retriever 
 • Eukanuba Breed German Shepherd 
 • Eukanuba Breed Labrador Retriever 
 • Eukanuba Breed Rottweiler 
 • Eukanuba Breed Cocker Spaniel 
 • Eukanuba Breed Dachshund - Tacskó 
 • Eukanuba Breed Jack Russel 
 • Eukanuba Breed West Highland Terrier 
 • Eukanuba Breed Yorkshire Terrier

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Joint Mobility

BENEFICII CHEIE

 • Nivel energetic scăzut - susține pierderea în greutate.
 • Reducerea grăsimilor - ajută la menținerea unei greutăți sănătoase, care minimizează stresul asupra articulațiilor. (vs Eukanuba Adult Medium Breed)
 • L-carnitină - susține metabolismul pentru arderea grăsimilor.
 • Sursele purificate de glucozamină și sulfat de condroitină - ajută la refacerea cartilajului pentru a sprijini sănătatea articulațiilor.
 • Raport echilibrat de acizi grași omega 3 și 6 - ajută la scăderea rigidității articulare.
 • Niveluri adecvate de proteine animale de calitate – ajută susținerea masei musculare şi a organelor vitale la câini.
 • Vitamina E - un antioxidant pentru susținerea unui sistem natural de apărare puternic, al organismului.
 • Regimul de scădere în greutate și regimul de întreținere a greutății - vă oferă o flexibilitate maximă pentru a vă ajuta să gestionați menținerea greutății ideale.
 • Pulpă de sfecla - clinic dovedit, o fibră fermentabilă moderat care produce butirat, un acid gras cu catenă scurtă, care este o sursă de energie preferențială pentru celulele intestinului gros. Ajută la menținerea sănătății intestinale și a consistenței optime a scaunului. Ajută la menținerea sănătății intestinale și consistența optimă a scaunelor.
 • FOS (fructooligozaharide)-prebiotice fructooligozaharide fibre (FOS) și pulpă de sfeclă, pentru menținerea sănătății digestive și susținerea absorbției nutrienților
 • DentaDefense – pentru a ajuta la reducerea acumulării de tartru în timpul şi după masă.

Ingrediente: Porumb, pui și curcan deshidratat, grâu, sorg, orz, făină de pește, grăsimi animale, pulpă de sfeclă deshidratată, ou întreg deshidratat, grăsime de pui, drojdie de bere deshidratată, clorură de potasiu, clorură de sodiu, hexametafosfat de sodiu, fructooligozaharide, carbonat de calciu, semințe de in, glucozamină (718 mg/kg), sulfat de condroitină (72 mg/kg).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13