Eukanuba Intestinal Disorders

De la 159.4 Lei

Eukanuba Veterinary Diets Intestinal pentru câini ajută la îngrijirea tractului digestiv cu ingrediente foarte ușor de digerat, cu un conținut scăzut de grăsimi și un amestec special de fibre. Hrana uscată pentru câini EUKANUBA Veterinary Diets Intestinal ameliorează malabsorbția acută prin suplinirea digestiei deficitare, inclusiv a insuficienței pancreatice cronice. Dietele intestinale servesc, de asemenea, la reglarea metabolismului lipidic (al grăsimilor) în cazurile de hiperlipidemie (niveluri ridicate de grăsimi în sânge). În formulă sunt incluse mananoligozaharide (MOS), care leagă bacteriile potențial patogene, împiedicându-le să adere la pereții intestinali și provocând o excreție sigură în fecale. Hrana conține, de asemenea, pulpă de sfeclă. Această fibră moderat fermentescibilă produce butirat, un acid gras cu lanț scurt (SCFA) care servește ca sursă de energie preferențială pentru enterocite. Acest ingredient susține sănătatea intestinală și ajută la restabilirea consistenței optime a scaunului. Nivelul general scăzut de grăsimi reduce sarcina asupra pancreasului și sprijină astfel funcțiile digestive care pot fi afectate de tulburări gastrointestinale. Această compoziție reduce, de asemenea, riscul de diaree grasă. La rândul său, raportul special selectat de acizi grași Omega-6 și Omega-3 controlează inflamația la nivel celular. Este recomandabil să consultați medicul veterinar înainte de a utiliza acest produs și înainte de a prelungi durata de utilizare.

Citește descrierea produsului...

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

 • Eukanuba Breed Boxer 
 • Eukanuba Breed Golden Retriever 
 • Eukanuba Breed German Shepherd 
 • Eukanuba Breed Labrador Retriever 
 • Eukanuba Breed Rottweiler 
 • Eukanuba Breed Cocker Spaniel 
 • Eukanuba Breed Dachshund - Tacskó 
 • Eukanuba Breed Jack Russel 
 • Eukanuba Breed West Highland Terrier 
 • Eukanuba Breed Yorkshire Terrier

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Intestinal Disorders - Hrană uscată pentru câini cu probleme digestive

Caracteristici principale:

 • MOS (mananoligozaharide) - leagă bacteriile potențial patogene, împiedicându-le să adere la peretele intestinal și eliminându-le odată cu materiile fecale
 • Pulpă de sfeclă - fibră moderat fermentescibilă care produce butirat, un acid gras cu lanț scurt (SCFA) care este o sursă de energie preferențială pentru enterocite și promovează sănătatea intestinală. Ajută la restabilirea consistenței optime a scaunului
 • Scăzut în grăsimi - reduce stresul asupra pancreasului și ajută digestia, care ar putea fi afectată de tulburări gastrointestinale. Ajută la minimizarea diareei grase.
 • Raport special selectat de acizi grași Omega-6 și Omega-3 - ajută la gestionarea inflamației la nivel celular cu ajutorul dietei

EUKANUBA Veterinary Diets - formule alimentare concepute pentru a ajuta la tratarea unei serii de boli prin nutriție și pentru a menține starea de bine a câinelui sau pisicii dumneavoastră.

 • Produsele sunt recomandate de medicii veterinari, iar formulele au fost dezvoltate în colaborare cu nutriționiști. Formulele se bazează pe cercetări veterinare și pe cunoștințele noastre extinse din 1969 - sunt concepute pentru a susține organismul câinelui sau pisicii dumneavoastră în perioadele de boală sau de tulburări metabolice prin furnizarea de nutrienți.
 • Cunoștințele și experiența acumulate în fiecare dintre produsele noastre garantează că toate substanțele nutritive, ingredientele și, cel mai important, capacitatea lor de a susține organismul în perioadele de boală sau de tulburări metabolice, îndeplinesc cele mai înalte standarde.
 • Produsele din gama EUKANUBA Veterinary Diets conțin proteine animale de înaltă calitate, ingrediente specifice și toate elementele nutritive care contribuie la menținerea sănătății și bunăstării câinilor și pisicilor. Formulările din această gamă au fost dezvoltate cu atenție pentru a satisface nevoile nutriționale ale câinilor și pisicilor cu probleme de sănătate.Compoziția dietelor veterinare EUKANUBA este diferită de cea a gamei EUKANUBA. Acestea sunt disponibile în diferite versiuni, iar formulările lor sunt alese pentru a satisface nevoile nutriționale ale câinilor și pisicilor cu probleme de sănătate.
 • Gama include suport nutrițional pentru probleme de menținere a greutății, digestie, mobilitate articulară, diabet, funcție renală, vezică urinară, piele, precum și pentru nevoi energetice ridicate.
 • Vă recomandăm să consultați un medic veterinar înainte de a utiliza acest produs sau înainte de a prelungi utilizarea acestuia. Medicul veterinar vă poate recomanda să hrăniți animalul în conformitate cu liniile directoare special concepute pentru animalul dumneavoastră de companie sau să vă rugăm să îl hrăniți în conformitate cu instrucțiuni de dozare specifice.
 • În cazul în care medicul veterinar vă recomandă să încetați să îi mai dați diete veterinare specializate EUKANUBA deoarece starea animalului dumneavoastră de companie s-a îmbunătățit, puteți trece treptat la una dintre gamele de hrană de bază EUKANUBA pentru câini sau pisici.
 • Toate formulele noastre de hrană pentru câini și pisici sunt 100% complete. Acestea nu conțin coloranți artificiali, arome artificiale, conservanți artificiali sau OMG-uri. Unele rețete sunt, de asemenea, fără gluten.

Ingrediente: orez alb, pui și curcan uscat, porumb, ou întreg uscat, pulpă de sfeclă uscată (3,3%), grăsime de porc, sos de pui, minerale (inclusiv hexametafosfat de sodiu 0,38%), fructooligozaharide (1%), drojdie de bere uscată, semințe de in, ulei de pește, mananoligozaharide (0,19%).

Aditivi per 1 kg: Vitamine: vitamina A 44000IU, vitamina D₃ 1460IU, vitamina E 244mg, beta-k

Analiză: proteine: 23%, conținut de grăsimi: 10%, acizi grași omega-6: 1.75%, acizi grași omega-3: 0.23%, cenușă brută: 7.5%, fibre brute: 1,4%, calciu: 1,4%, fosfor: 1%, potasiu: 0,9%, sodiu: 0,6%, potasiu: 0,9%, sodiu: 0,6%.

Dozaj:

Următoarele valori sunt orientative. Recomandările pentru fiecare câine în parte pot varia. Vă rugăm să ajustați cantitatea de hrană pe care o dați câinelui dumneavoastră pentru a menține o greutate sănătoasă.

Greutatea câinelui și porția zilnică în grame:

 • 2 kg: 45-55 g
 • 5 kg: 85-95 g
 • 10 kg: 135-150 g
 • 20 kg: 210-240 g
 • 30 kg: 285-315 g
 • 40 kg: 345-380 g
 • 50 kg: 400-445 g
 • 60 kg: 450-500 g
 • 70 kg: 500-555 g

Recomandări privind alimentația: Înainte de a utiliza produsul și înainte de a prelungi perioada de utilizare a acestuia, se recomandă consultarea unui medic veterinar. Medicul veterinar vă poate sugera o dietă special concepută pentru câinele dumneavoastră sau vă poate recomanda o hrană standard, conform tabelului de sfaturi de hrănire.

Durata de utilizare recomandată:

 • ameliorarea malabsorbției intestinale acute: până la 12 săptămâni;
 • compensarea digestiei deficitare: inițial până la 12 săptămâni și pe toată durata vieții în caz de insuficiență pancreatică cronică;
 • reglarea metabolismului lipidic în caz de hiperlipidemie: inițial până la 2 luni.

Animalul trebuie să aibă acces permanent la apă.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13