Eukanuba Adult Lamb & Rice Small & Medium

De la 232.1 Lei

Dvs. și câinele dvs. ați împărtășit multe aventuri. Asigurați-vă că rămâne plin de viață, chiar și pe măsură ce îmbătrânește - cu o mâncare premium care îndeplinește toate nevoile animalului dvs. de companie. Mâncarea uscată Eukanuba sub formă de crochete este bogată în miel și orez și este perfectă pentru câinii adulți de rase mici și mijlocii. Este, de asemenea, potrivit în special pentru câinii cu stomac sensibil, deoarece mielul și orezul de calitate superioară sunt foarte ușor de digerat. Amestecul de fibre personalizat, cu prebiotice și pulpă de sfeclă promovează, de asemenea, o digestie sănătoasă. Puiul oferă o altă sursă de proteine alături de miel, ajutând câinii să-și construiască mușchi puternici și supli. Mâncarea uscată Eukanuba conține și L-carnitină. Acest lucru sprijină reducerea grăsimii corporale. Câinele dvs. își poate menține o greutate optimă și există mai puțină presiune asupra articulațiilor. Crochetele hexagonale unice Eukanuba și sistemul de îngrijire dentară DentaDefense susțin pe termen lung dinții curați și sănătoși. Crochetele Eukanuba promovează, de asemenea, o piele sănătoasă și o blana strălucitoare cu ajutorul surselor naturale de omega 6 și omega 3. Acestea ajută, de asemenea, la reducerea căderii părului la câini. Îmbogățit cu curcuma, o sursă naturală de antioxidanți, hrana uscata Eukanuba întăreste și sistemul imunitar. Mâncarea este 100% completă și echilibrată. Cu o cantitate crescuta de miel și orez, Eukanuba este ideal pentru câinii adulți de rase mici și mijlocii, cum ar fi Teckeli, Collie, Pug și Cocker Spaniel.

Citește descrierea produsului...

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

 • Eukanuba Breed Boxer 
 • Eukanuba Breed Golden Retriever 
 • Eukanuba Breed German Shepherd 
 • Eukanuba Breed Labrador Retriever 
 • Eukanuba Breed Rottweiler 
 • Eukanuba Breed Cocker Spaniel 
 • Eukanuba Breed Dachshund - Tacskó 
 • Eukanuba Breed Jack Russel 
 • Eukanuba Breed West Highland Terrier 
 • Eukanuba Breed Yorkshire Terrier

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Adult Lamb & Rice Small & Medium

Beneficii cheie:

 • Amestec personalizat de fibre, inclusiv prebiotice (FOS), MOS și pulpă de sfeclă pentru a sprijini digestia sănătoasă
 • Bogat în miel: o sursă naturală de proteine pentru a ajuta la menținerea suplă a musculaturii
 • Formă specială a crochetei împreună cu formula unică DentaDefense pentru a ajuta la menținerea dinților curați și sănătoși
 • L-carnitină pentru a ajuta la gestionarea greutății
 • Surse naturale de omega 6 și 3 pentru o piele și o blană sănătoase
 • Turmenic o sursă naturală de antioxidanți

Ingrediente: Pui și curcan uscat [o sursă naturală de glucozamină (207 mg/kg)], miel (14%), orez (14%), porumb, mei, orz, grăsime de porc, ou uscat întreg, făină de pește, pulpă uscată de sfeclă de zahăr (2,6%), supă de pui, minerale (inclusiv hexametafosfat de sodiu 0,35%), fructooligozaharide (0,25%), mananoligozaharide (0,13%), curcuma (0,1%).

Aditivi: *(/kg)

Vitamine: vitamina A: 48218UI, vitamina D₃: 1600UI, vitamina C: 60mg, vitamina E: 268mg, L-Carnitină 50mg, beta-caroten: 5mg. Oligo-elemente: sulfatul de cupru (II) pentahidrat (cupru): 10mg, iodură de potasiu (iod): 2mg, sulfatul de fier (II) monohidrat (fier): 54mg, sulfat de mangan monohidrat (mangan): 31mg, oxid de zinc (zinc): 90mg, selenit de sodiu (seleniu): 0.03mg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13