Eukanuba Senior Large

243.1 Lei

Crochetele de hrană uscată Eukanuba sunt bogate în carne de pui proaspătă și sunt perfecte pentru câinii maturi de talie mare cu vârsta între 6 și 9 ani. Ingredientele selectate asigură o nutriție adaptată, care sprijină îmbătrânirea sănătoasă a câinelui dvs. adult. Amestecul adaptat din fibre conține prebiotice, FOS și pulpă de sfeclă, care promovează o digestie sănătoasă. Totodată, crochetele Eukanuba sunt benefice pentru o piele sănătoasă și o blană lucioasă, datorită surselor naturale de omega 6 și omega 3. Conțin glucozamină și sulfat de condroitină, care ajută la menținerea sănătății articulare și a unor oase puternice. Hrana conține și antioxidanți, vitamina E și C, care sprijină sistemul imunitar al câinelui. Totodată, crochetele unice Eukanuba, de formă hexagonală, precum și formula DentaDefense pentru îngrijirea dinților contribuie la o dentiție curată și sănătoasă pe termen lung. L-carnitina din hrana uscată Eukanuba contribuie la reducerea grăsimii corporale și ajută câinele dvs. să își mențină o greutate optimă, ceea ce semnifică o presiune mai redusă asupra articulațiilor. Hrana este 100% completă și echilibrată. Nutriție avansată pentru câinii maturi de talie mare, care sprijină starea optimă de bine a câinelui pe termen lung.

Citește descrierea produsului...

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

 • Eukanuba Breed Boxer 
 • Eukanuba Breed Golden Retriever 
 • Eukanuba Breed German Shepherd 
 • Eukanuba Breed Labrador Retriever 
 • Eukanuba Breed Rottweiler 
 • Eukanuba Breed Cocker Spaniel 
 • Eukanuba Breed Dachshund - Tacskó 
 • Eukanuba Breed Jack Russel 
 • Eukanuba Breed West Highland Terrier 
 • Eukanuba Breed Yorkshire Terrier

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Senior Large

Beneficii cheie:

 • Prebiotice FOS (fructooligozaharide) și pulpă de sfeclă pentru a ajuta la o digestie sănătoasă
 • Surse naturale de Omega 6 și 3, pentru piele și blană sănătoase
 • Glucozamina și sulfatul de condroitină ajută la menținerea sănătății articulațiilor, iar calciul ajută la menținerea unor oase puternice
 • Vitaminele E și C, antioxidanți, pentru a ajuta la susținerea imunității
 • Forma specială, împreună cu formula unică DentaDefense, pentru a ajuta la menținerea dinților curați și sănătoși
 • L-carnitină pentru a ajuta la controlul greutății

Ingrediente: Pui proaspăt (17%), pui și curcan deshidratat (17% inclusiv carne de pui 10%, o sursă naturală de glucozamină, condroitin sulfat și taurină), porumb, grâu, uruială de porumb, ovăz, orz, sorg, grăsime de pasăre, pulpă de sfeclă uscată (2.1%), făină de pește (o sursă naturală de acizi grași omega 3), sos de pui, substanțe minerale (inclusiv hexametafosfat de sodiu 0.34%), ou întreg deshidratat, fructo-oligo-zaharide (0.25%, un prebiotic natural), drojdie uscată de bere (o sursă naturală de vitamine B și seleniu), glucozamină (din țesut animal) (0.04%), condroitin sulfat (0.004%).

Aditivi: *(/kg)

Vitamine: vitamina A 47805UI, vitamina C 60mg, vitamina D₃ 1586UI, vitamina E 266mg, beta-caroten 5.2mg, L-Carnitină 50mg. Oligo-elemente: sulfatul de cupru (II) pentahidrat (cupru) 8mg, iodură de potasiu (iod) 1mg, sulfat de mangan monohidrat (mangan) 3.6mg, oxid de zinc (zinc) 90mg, selenit de sodiu (seleniu) 0.06mg. Antioxidanți: (natural) extract de tocoferol din ulei vegetal 61mg. Compuși aromatizanți: extract de rozmarin organic 30mg, extract de ceai 15mg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13