Eukanuba Adult Small

250.8 Lei

Crochetele de hrană uscată Eukanuba sunt bogate în pui proaspăt și sunt perfecte pentru câinii adulți de talie mică cu vârsta între 1 și 8 ani. L-carnitina din hrana uscată EUKANUBA sprijină reducerea grăsimii corporale și îl ajută pe câinele dvs. să își mențină o greutate optimă, ceea ce înseamnă o presiune mai redusă asupra articulațiilor. Amestecul personalizat din fibre conține prebiotice FOS și pulpă din sfeclă ce susține digestia sănătoasă. Totodată, crochetele Eukanuba sunt benefice pentru o piele sănătoasă și o blană lucioasă datorită surselor naturale de Omega 6 și Omega 3. De asemenea, hrana conține antioxidanți și vitaminele E și C care sprijină sistemul imunitar al câinelui. Crochetele Eukanuba unice, de formă hexagonală, precum și tehnologia DentaDefense de îngrijire a dinților îi oferă câinelui dvs. o dantură curată și sănătoasă pe termen lung. Hrana este 100% completă și echilibrată. Nutriție avansată pentru câinii adulți de talie mică ce sprijină starea optimă a câinelui dvs. pe termen lung.

Citește descrierea produsului...

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

 • Eukanuba Breed Boxer 
 • Eukanuba Breed Golden Retriever 
 • Eukanuba Breed German Shepherd 
 • Eukanuba Breed Labrador Retriever 
 • Eukanuba Breed Rottweiler 
 • Eukanuba Breed Cocker Spaniel 
 • Eukanuba Breed Dachshund - Tacskó 
 • Eukanuba Breed Jack Russel 
 • Eukanuba Breed West Highland Terrier 
 • Eukanuba Breed Yorkshire Terrier

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Adult Small

Beneficii cheie:

 • L-carnitină pentru a ajuta la metabolizarea grăsimilor
 • Prebiotice FOS (fructooligozaharide) și pulpă de sfeclă pentru a ajuta la o digestie sănătoasă
 • Surse naturale de Omega 6 și 3, pentru piele și blană sănătoase
 • Vitaminele E și C, antioxidanți, pentru a ajuta la susținerea imunității
 • Forma specială, împreună cu formula unică DentaDefense, pentru a ajuta la menținerea dinților curați și sănătoși

Ingrediente: Pui și curcan deshidratat (28% inclusiv carne de pui 17%, o sursă naturală de glucozamină, condroitin sulfat și taurină), pui proaspăt (15%), porumb, grâu, grăsime de pasăre, ovăz, orz, sorg, pulpă de sfeclă uscată (3.5%), sos de pui, făină de pește (o sursă naturală de acizi grași omega 3), substanțe minerale (inclusiv hexametafosfat de sodiu 0.35%), ou întreg deshidratat, fructo-oligo-zaharide (0.38%, un prebiotic natural).

Aditivi: *(/kg)

Vitamine: vitamina A 47749UI, vitamina C 60mg, vitamina D₃ 1584UI, vitamina E 265mg, beta-caroten 5.2mg, L-Carnitină 50mg. Oligo-elemente: sulfatul de cupru (II) pentahidrat (cupru) 9mg, iodură de potasiu (iod) 1.1mg, sulfat de mangan monohidrat (mangan) 4mg, oxid de zinc (zinc) 100mg, selenit de sodiu (seleniu) 0.01mg. Antioxidanți: (natural) extract de tocoferol din ulei vegetal 86mg. Compuși aromatizanți: extract de rozmarin organic 46mg, extract de ceai 23mg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13