Eminent Puppy Milk

De la 46.1 Lei

Eminent Puppy Milk este un lapte praf de înaltă calitate recomandat pentru și cățeluși nou-născuți. Lapte praf de calitate superioară pentru pui. Poate fi administrat din prima zi după naștere. Eminent Puppy Milk ajută la dezvoltarea sistemului imunitar, sprijină dezvoltarea optimă a oaselor și a mușchilor și promovează creșterea intensivă și sănătatea excelentă. Conținut ridicat de proteine, aminoacizi, vitamine și substanțe minerale în proporții optime. Cultură probiotică Enterococcus faecium ajuta la tractul digestiv. L-carnitina pentru dezvoltarea musculara si imbunatatirea functiei cardiace

Citește descrierea produsului...

Hrana pentru câini Eminent

Hrana completă și echilibrată pentru câini Eminent a fost dezvoltată în colaborare cu medici veterinari și experți în sănătatea animalelor din Republica Cehă. Această hrană foarte digerabilă conține un nivel ridicat de proteine animale și a fost concepută cu atenție pentru a oferi câinelui suficientă energie, menținându-l în același timp într-o stare perfectă. Conținutul ridicat de proteine animale le face foarte ușor de digerat și toate au la bază carne de pui, pește sau miel de înaltă calitate. Materiile prime de calitate atent selecționate garantează sănătatea și rezistența excelentă a câinilor noștri.

Ingredientele specifice folosite includ, de exemplu, Yucca, taurină, FOS, MOS, condroitină, glucozamină sau urme de compuși chelați selectați. Producătorul Eminent lucrează numai cu acei furnizori de materii prime care au fost, în repetate rânduri, testați și dovediți a fi de încredere, astfel alimentele uscate Eminent sunt fabricate folosind ingrediente de calitate care au fost controlate în propriul laborator de testare acreditat.

Furajele Eminent nu conțin soia sau coloranți artificiali și sunt fabricate exclusiv cu antioxidanți naturali - extract de rozmarin și vitamina E.

Eminent

Principalele ingrediente ale hranei pentru câini Eminent:

  • Conținut înalt de surse de proteine animale: Proteinele sunt unul dintre cele mai importante elemente constitutive ale oricărui organism și sunt vitale pentru nutriție. Proteinele pot fi de origine vegetală sau animală. Deoarece câinii și pisicile sunt carnivore prin natura lor, sistemele lor digestive au nevoie de proteine animale, care, spre deosebire de proteinele vegetale, pot avea o digestibilitate de până la 90%.
  • Ficat de pasăre hidrolizat: Este una dintre cele mai ușor de digerat surse de proteine și nu provoacă reacții alergice.
  • Sistemul FMP: Complexul special de culturi prebiotice cu carbohidrați MOS și FOS asigură o digestie optimă și, împreună cu celelalte ingrediente selectate, contribuie la o rezistență excelentă.

Eminent kutyatáp

De mai bine de 25 de ani, Tekro, producătorul Eminent, este lider de piață în dezvoltarea, producția și inovarea în domeniul nutriției animalelor de companie și de fermă și a depășit granițele Republicii Cehe pentru a deveni unul dintre cei mai importanți producători de hrană pentru animale de companie din Europa. Procesul de producție îndeplinește cerințele certificatelor internaționale de calitate ISO 14001 și IFS.

Eminent Puppy Milk

Ingrediente: laptele uscat degresat, zer uscat, uleiuri vegetale (amestec de ulei de palmier și de nucă de cocos), zer delactos, proteina de grâu hidrolizată, aditivii (vitamine, oligoelemente, microorganisme).

Dozaj recomandat: Se amestecă bine laptele praf cu apă potabilă într-un raport de 1: 3 (de exemplu, 100 g Lapte Eminent Puppy + 300 ml apă). Temperatura optimă a apei nu trebuie să depășească 40-50 ° C. Laptele astfel pregatit poate fi ofertit catelului la o zi dupa nastere. Întotdeauna preparați proaspăt și respectați temperatura corectă (35-40 ˚C). Doză 1 cană de măsurare =20 g.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13