Barf Love miere de manuka pentru câini și pisici pentru a stimula imunitatea (400+ Conținut de MGO)

84.0 Lei

Această miere de Manuka Barf Love cu 400+ MGO este recomandată pentru câinele sau pisica dumneavoastră cu o boală acută sau cronică. Cercetările au arătat că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind totodată un stimulent imunitar foarte eficient și un ameliorator al simptomelor pentru o gamă largă de probleme de sănătate la câinii și pisicile noastre. Mierea de Manuka, datorită proprietăților sale antibacteriene, este recomandată în cazul simptomelor ușoare, cum ar fi durerile de gât sau infecțiile rezistente, cum ar fi E. coli, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Helicobacter pylori etc., deoarece testele de laborator au arătat că este eficientă împotriva a aproximativ 60 de specii de bacterii.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

 

Citește descrierea produsului...

Barf Love miere de manuka pentru câini și pisici pentru a stimula imunitatea (400+ Conținut de MGO)

Mierea de Manuka conține o formă naturală de metilglioxal (MGO™), care conferă mierii proprietățile sale antibacteriene unice. Activitatea antibacteriană a mierii de Manuka este susținută de 20 de ani de cercetări, inclusiv de studii realizate de profesorul Dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă.

Spre deosebire de mierea convențională, mierea de Manuka conține un nivel extrem de ridicat de ingredient activ MGO™ (metiglioxal), ceea ce o face potrivită nu numai pentru uz uman, ci și pentru uz veterinar.

MGO™, factorul exclusiv din Manuka: MGO™, factorul unic din mierea de Manuka, este un ingredient terapeutic conceput pentru a indica puterea antibacteriană a mierii.

Proprietățile medicinale ale mierii de Manuka MGO™ 400+:

Mierea de Manuka conține metilglioxal (MGO™) în forma sa naturală, care este responsabil pentru proprietățile antibacteriene ale acestui produs apicol. În acest tip de miere, conținutul de metilglioxal (MGO™) este MGO™ 400+, adică cel puțin 400 mg/kg. Mierea de Manuka MGO™ 400+ are un nivel ridicat de activitate sporită. Este recomandată în special în cazul bolilor acute sau cronice care nu au fost tratate anterior și care prezintă o rezistență ridicată la tratamentele convenționale.

Mierea de Manuka poate fi folosită pentru a ameliora simptomele multor probleme de sănătate la câinii și pisicile noastre:

 • Imunitate: febră, bronșită cronică, astm, alergii, menținerea sănătății ochilor
 • Sistemul digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, Helicobacter pylori (responsabil pentru majoritatea ulcerelor gastrice), tulburări digestive, paraziți intestinali, gastroenterită
 • Boli bacteriene: infecții cu stafilococul auriu, candida albicans, halitoză, placă dentară
 • Îngrijirea externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul 1 și 2, leziuni, cicatrici, răni chirurgicale infectate, boli parodontale, gingivite, ulcere cutanate, foliculita părului, mușcături de insecte,

Ingredient: 100% miere de Manuka

Recomandăm Mierea de Manuka 400+ MGO atât pentru câini cât și pentru pisici dacă:

✔ suferă de orice fel de alergii
✔ dacă are o tulburare digestivă
✔ suferă de probleme dentare

Ce boli poate preveni mierea de Manuka? 

✔ prevenirea virușilor și a bacteriilor
✔ gingivita, placa bacteriană

Cum să îi oferiți miere de Manuka animalului dvs. de companie:

 • Pentru câini
  • 1/2 linguriță de două ori pe zi pentru un câine de talie mică - sub 10 kg
  • 1 linguriță de două ori pe zi pentru un câine de talie medie - 10-30 kg
  • 2 lingurițe de două ori pe zi pentru un câine de talie mare - peste 30 kg
 • Pentru pisici
  • 1/2 linguriță de două ori pe zi 

Faceți! ✔

 • Începeți cu jumătate din doza de mai sus și creșteți treptat!
 • Utilizarea externă poate fi repetată de mai multe ori pe zi.

Nu o faceți! ✖

 • Nu se administrează la animalele diabetice din cauza conținutului ridicat de zahăr!
 • Nu se administrează la câini sau pisici cu vârsta sub 1 an, deoarece bacteriile naturale din miere pot fi stresante pentru sistemul imunitar în dezvoltare!

Vârsta: Adult

Rezolvarea problemelor: probleme de păr și de piele

Ambalare: 50 g

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13