Beaphar Calming Home Spray - Spray calmant de casă pentru câini și pisici

52.7 Lei

Beaphar Calming Home Spray este un spray de calmare și de reducere a stresului pentru câini și pisici. Acesta conține extract de valeriană cunoscut pentru proprietățile sale naturale de calmare ajutând câinii și pisicile să se comporte mai calm în medii necunoscute sau stresante.

Citește descrierea produsului...

Beaphar Calming Home Spray - Spray calmant câini și pisici

Principalele caracteristici ale produsului:

  • Un preparat care conține valeriană, bine-cunoscută pentru proprietățile sale sedative.
  • Conceput pentru gospodăriile cu pisici și câini: Folosiți-l pe pături, jucării sau patul animalului.
  • Ajută la prevenirea anxietății și a comportamentelor nedorite: zgârieturi, mieunat sau lătrat constant, marcaje, vandalism.
  • De asemenea, este potrivit și pentru călătorii.

Spray calmant și pentru ameliorarea stresului care conține valeriană pentru pisici agitate, nervoase, hiperactive, iritabile și agresive.

Calming Home Spray conține un extract ușor de valeriană, un relaxant natural care induce un sentiment de calm și ajută pisicile să se comporte mai calme în medii necunoscute sau stresante. Pentru utilizare în casă, spray-ul ajută la prevenirea semnelor de stres și a comportamentelor nedorite, cum ar fi zgârieturile, mieunatul constant și marcarea.

Calming Home Spray este deosebit de util atunci când pisicile sau câinii trebuie să călătorească, de exemplu, la veterinar sau când se află într-un mediu nefamiliar. De asemenea, este eficient și acasă în tratarea problemelor de comportament, reducând anxietatea, tensiunea nervoasă și iritabilitatea. Poate fi utilizat în perioadele de perturbare, cum ar fi sosirea unui nou animal de companie sau a unui membru al familiei, renovarea casei, mutarea casei, focuri de artificii și artificii.

Instrucțiuni de utilizare:

Agitați bine înainte de utilizare. Pulverizați în zonele în care pisica sau câinele prezintă un comportament anxios sau deranjat. Pulverizați pe pături, jucării și stâlpi de zgâriat pentru a promova un sentiment de calm. Pulverizați interiorul cutiei de transport a pisicii / câinelui sau al păturilor înainte de a o lua / a-l lua la plimbare. Nu pulverizați direct pe pisică sau câine!

Înainte de utilizare, pulverizați pe o zonă neobservată pentru a verifica dacă spray-ul decolorează materialul.

Ambalaj disponibil: 125 ml.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13