Beaphar CaniComfort - Zgardă calmantă cu feromoni pentru căței sau câini adulți de talie mică

99.6 Lei

Feromonul utilizat în zgarda Beaphar CaniComfort pentru căței este o modalitate simplă și eficientă de a calma câinele și de a reduce comportamentul nedorit. Feromonul ajută la calmarea câinilor și la reducerea comportamentului nedorit. Zgarda conține o copie sintetică a feromonului de calmare a câinilor (stimulent al apetitului câinilor). Este recomandată în situațiile în care câinele trăiește experiențe noi (medii noi sau necunoscute, vandalism cu mobilierul) sau stres (furtuni, focuri de artificii, zgomote). Potrivit atât pentru căței, cât și pentru câini adulți de talie mică, în funcție de mărimea gâtului (45 cm lungime).

Produs alternativ:

Citește descrierea produsului...

Beaphar CaniComfort - Zgardă calmantă cu feromoni pt căței

Beaphar CaniComfort este un mod simplu și eficient de a vă calma câinele și de a reduce comportamentele nedorite. Furnizând un sentiment de siguranță pentru câine, analogul feromonilor de apesină poate contribui la asigurarea unui mediu calm și la reducerea șanselor de apariție a comportamentelor nedorite (lătrat, vandalism, marcare, lins, zgârieturi) sau a anxietății generale.

Beaphar CaniComfort este deosebit de eficient atunci când câinele este expus la noi influențe de mediu (familiarizare, întâlnirea cu un nou câine, mutarea într-un loc nou, sosirea unui nou membru al familiei) sau stres (furtuni, focuri de artificii, alte efecte sonore).

Zgarda are o durată de viață de 4 săptămâni. Feromonul canin appezin din Beaphar CaniComfort este o copie sintetică a așa-numitului "feromon de calmare" (appezin canin) produs în mod natural de către câinele mamă în timpul alăptării și, prin urmare, joacă un rol esențial în procesul de creare a legăturii cu cățeii. Feromonul feromonului de appezin canin sporește sentimentul de siguranță atât la căței, cât și la câinii adulți.

Beaphar CaniComfort poate fi folosit la orice rasă de câine, nu sedează câinele sau alte animale.

CITIȚI ÎNTOTDEAUNA DESCRIEREA PRODUSULUI ÎNAINTE DE UTILIZARE!

Ingrediente: Analog de feromoni de calmare a câinelui, excipient conținut în guler.

Conținut: Zgardă lungime 45cm.

CITIȚI ÎNTOTDEAUNA INSTRUCȚIUNILE ÎNAINTE DE A UTILIZA PRODUSUL! NU LĂSAȚI LA ÎNDEMÂNA COPIILOR! NUMAI PENTRU UZ VETERINAR SAU PENTRU ÎNGRIJIREA ANIMALELOR

Depozitare și securitate:

Depozitați într-un loc sigur. Nu scoateți zdarda din cutie până nu este gata de utilizare. Aruncați excesul de lungime a zgărzii, zgarda uzată și ambalajele goale la gunoiul menajer.

Ingredient(e) activ(e): Analog de feromoni liniștitori pentru câini 2,5%.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13