Beaphar No Stress / Calming Spot On pentru câini

35.9 Lei

Beaphar No Stress Spot On pentru câini este o modalitate naturală și eficientă de a-ți calma câinele și de a reduce problemele de comportament ale animalului tău. Conține extract de valeriană. Efectul calmant poate dura până la o săptămână cu o singură aplicare. Beaphar No Stress Spot On pentru câini poate ajuta la ameliorarea unor probleme precum lătratul excesiv, comportamentul neascultător și marcarea necorespunzătoare a locului. Aceasta va ajuta câinele să fie mai puțin temător în situații dificile, cum ar fi vizita la veterinar, în cușcă, în timpul focurilor de artificii, în timpul furtunilor, în timpul călătoriilor cu mașina sau în cazul în care vă mutați în altă casă.

Citește descrierea produsului...

Beaphar No Stress / Calming Spot On pentru câini

Beaphar No Stress Spot On pentru câini reduce problemele de comportament ale câinelui tău, indiferent de vârsta acestuia.

Ingrediente: Extract natural de valeriană.

Indicații de utilizare: Pentru rezultate optime, aplicați o pipetă de Spot On între urechi o dată pe săptămână. Extractul de valeriană va începe să acționeze în decurs de 1 oră de la aplicare. În cazul în care câinele s-a udat tare și blana a devenit foarte umedă, repetați procedura, deoarece în astfel de cazuri efectul produsului poate fi redus. Dacă folosiți picături pentru controlul puricilor, care se picură de obicei între omoplați, asigurați-vă că aplicați No Stress Spot On într-o altă zonă, de preferință între urechi.

Numai pentru utilizare pe animale!

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13