Beaphar Care+ Hrană pentru porcușori de Guineea

Principalele caracteristici ale produsului:

  • Fiecare piesă extrudată este realizată din componente identice,
  • Îmbogățită cu vitamina C,
  • Cu conținut scăzut în grăsimi,
  • Conține acizi grași Omega-3 și Omega-6,
  • S-au adăugat vitamina E, Omega 3 și 6, spirulină și prebiotice MOS și FOS.

Hrana Beaphar Care+ pentru porcușori de Guineea este o hrană completă foarte gustoasă, de calitate super premium, pentru porcușori de Guineea. Care+ a fost dezvoltată în colaborare cu medici veterinari nutriționiști și experți în porcușori de Guineea. Procesul special de fabricație, presiunea și temperatura ridicată fac ca proteinele să fie ușor digerabile, iar hrana să fie curată și sănătoasă prin distrugerea bacteriilor patogene, a mucegaiului și a virușilor prezenți în ingrediente. Deoarece fiecare bucată de hrană extrudată este alcătuită din ingrediente identice, se previne hrănirea unilaterală. Ca urmare, reziduurile sunt eliminate și se asigură că sunt consumați toți nutrienții necesari.

Porcușorii de Guineea au nevoi nutriționale speciale, deoarece, spre deosebire de alte animale cu blană, nu pot produce vitamina C. Hrana pentru porcușori de Guineea Care+ este, prin urmare, îmbogățită cu vitamina C, bogată în vitamina E și asigură raportul calciu-fosfor necesar pentru o creștere sănătoasă. Proteinele din produs sunt bogate în aminoacizi esențiali pentru dezvoltarea musculară. Care+ este săracă în grăsimi și conține proporția potrivită de acizi grași Omega 6 și Omega 3. Ingredientele naturale (Echinacea, algele Spirulina și Yucca Schidigera) și fructo-oligozaharidele și manan-oligozaharidele sunt adăugate împreună. Ciorba proteică a mineralelor din hrană ajută la absorbția acestora. Compoziția hranei pentru porcușori de Guineea Care+ face ca aceasta să fie o dietă perfect echilibrată pentru porcușorii de Guineea.

Sugestie de hrănire:

Porcușorii de Guineea ar trebui hrăniți de două ori pe zi, deoarece acest lucru se potrivește cu obiceiurile lor alimentare. În primele zile, este recomandabil să le monitorizați mai atent consumul și, dacă este necesar, să le dați hrană amestecată cu dieta lor anterioară. Un porcușor consumă aproximativ 40 g de hrană pe zi.

Trebuie să li se ofere zilnic hrană proaspătă și apă potabilă, precum și mult fân proaspăt.

Ingrediente: cereale, derivați vegetali (de exemplu, oligozaharide de manan, fructo-oligozaharide, extract de yucca schidigera, extract de flori de mesteacăn), extracte de proteine vegetale, semințe, minerale, legume, drojdii, alge.

Aditivi alimentari: vitamina A: 48.000 IE/kg; vitamina D3: 1.440 IE/kg; vitamina E: 109 mg/kg (50% sub formă de acetat de D-alfa-tocoferol); vitamina C: 1.100 mg/kg; Cu: 26,7 mg/kg (sub formă de chelat de aminoacizi de cupru și oxid de cupru(II)).

Analiză: umiditate: 9,2%; proteină brută: 20%; fibră brută: 22%; grăsime brută: 4%; cenușă: 5,9%; Ca: 0,63%; Mg: 0,2%; Na: 0,51%; K: 0,97%; P: 0,5%.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13