Beaphar Dental Powder - Pudră de îngrijire dentară pentru câini și pisici

84.0 Lei

Preparat pentru câini și pisici pentru îmbunătățirea igienei dentare și orale. Pudră împotriva plăcii bacteriene, a acumulării de tartru și a respirației urât mirositoare. Algele marine din produs neutralizează respirația urât mirositoare și sprijină procesele naturale ale organismului de curățare a cavității bucale și a dinților.

Citește descrierea produsului...

Beaphar Dental Powder Pudră îngrijire dentară câini pisici

Beaphar Dental Powder este o pastă de dinți sub formă de pudră cu granulație fină, 100% naturală, fabricată în principal din alge marine brune, care este ușor de utilizat.

Algele brune neutralizează respirația urât mirositoare și ajută la alte probleme dentare comune prin eliminarea cauzei profunde și susținerea proceselor naturale ale organismului de curățare a cavității bucale și a dinților, chiar și după ingestie.

Pulberea dentară Beaphar Dental Powder poate fi un adaos natural și delicat la îngrijirea orală a câinilor și pisicilor.

Mod de utilizare:

  • Pentru pisici și câini sub 10 kg folosiți o jumătate de linguriță de măsurat,
  • Pentru câini între 10 - 25 kg folosiți 1 - 1,5 lingurițe de măsurat,
  • Pentru câini de peste 25 kg adăugați 1,5 - 2 lingurițe de măsurat de pulbere la hrana zilnică.

Ingrediente: alge (alge marine brune) 100%.

Analiză: proteină brută 8,1%, uleiuri și grăsimi brute 1,8%, fibre brute 4,3%, cenușă brută 27%, umectant 9,4%, calciu 1,6%, fosfor 0,16%, sodiu 4,3%, magneziu 0,75%, potasiu 2,5%.

Cantitate disponibilă 75 g.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13