Beaphar IntestoPro - Pastă antidiareică pentru câini și pisici

De la 50.3 Lei

Beaphar IntestoPro pastă este o formulă foarte gustoasă, convenabil dozată, care oferă un sprijin eficient pentru câinii și pisicile cu afecțiuni diareice datorită ingredientelor sale naturale. Zeolitul din pasta Beaphar IntestoPro este un mineral argilos care ajută la fixarea toxinelor și la îmbunătățirea consistenței fecalelor diluate. Hidroxidul de aluminiu este un mineral de origine naturală care leagă acizii, utilizat și la om. Produsul conține două tipuri de prebiotice: FOS și MOS care sunt cunoscute ca având efecte benefice asupra funcției intestinale, contribuind la restabilirea unei flore intestinale sănătoase.

Citește descrierea produsului...
Beaphar IntestoPro - Pastă antidiareică pt câini și pisici

20 ml | Pentru câini de talie mică (1-15 kg) și pisici (1 kg+) | S

50.3 Lei

Beaphar IntestoPro - Pastă antidiareică pt câini și pisici

Principalele caracteristici ale produsului:

  • Pentru indigestie și diaree,
  • Zeolit: ajută la legarea toxinelor,
  • Conține două tipuri de prebiotice: FOS și MOS,
  • Gustos și ușor de servit,

În fiecare pachet:

  • S: Seringă preumplută de 20 ml,
  • L: 2 x 20 ml seringi preumplute de 20 ml fiecare.

Instrucțiuni:

Pasta Beaphar IntestoPro este recomandată pentru câinii și pisicile cu vârsta de peste 4 săptămâni și cu o greutate mai mare de 1 kg.

Se administrează de 2 ori pe zi, direct în gură sau amestecat cu alimente.

Alegeți doza recomandată din tabelul de dozare de pe cutie, în funcție de greutatea corporală a animalului, și folosiți inelul de dozare de pe pistonul seringii pentru a ajusta doza la cantitatea exactă de care aveți nevoie.

Dacă nu observați o ameliorare satisfăcătoare după 3 zile de administrare sau dacă vedeți sânge în fecale, consultați medicul veterinar.

Asigurați întotdeauna animalului o cantitate suficientă de apă proaspătă!

Ingrediente: drojdii (MOS 1%), derivați vegetali (FOS 1%), carne și derivați de origine animală (ficat de pui hidrolizat), uleiuri și grăsimi.

Analiză: proteină brută 11%, uleiuri și grăsimi brute 1,1%, fibre brute 0,053%, cenușă brută 23%, umiditate: 40%, calciu: 0,89%, fosfor: 0,038%, sodiu: 0,61%.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13