ByOrigin comprimate naturale de acid humic

78.0 Lei

Tablete de acid humic ByOrigin fabricate din ingrediente 100% naturale. Pudra neagră-maronie este produsă în timpul formării naturale a humusului plantelor. Odată ajuns în organismul animalului tău de companie, acesta leagă în mod continuu majoritatea toxinelor și alergenilor din hrană. Acest lucru ușurează o parte din povara asupra organelor excretoare ale animalului nostru de companie, permițându-le să înceapă regenerarea. De asemenea, reface flora intestinală, ceea ce îmbunătățește absorbția. Efectul pozitiv asupra sistemului digestiv îmbunătățește absorbția substanțelor nutritive și a vitaminelor.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

ByOrigin comprimate naturale de acid humic

Administrare recomandată: 1 până la 3 tablete pe zi, singure sau amestecate cu alimente, ca măsură preventivă. Ca supliment sau ca aport sau ca ingredient în alimente sau cu alimente.

Ingrediente inactive: proteină brută animală, făină de pește, făină de carne, excipienți (metilceluloză, amidon de tapioca, talc, stearat de magneziu).

Suplimentul alimentar nu este un medicament și nu înlocuiește un tratament medical. În caz de boală, consultați un medic veterinar. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici. Culoarea materiilor fecale se schimbă în negru atunci când se administrează comprimatele.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13