CD Lamb & Rice Small & Medium

De la 249.7 Lei

CD Lamb & Rice Small & Medium Breed este o hrană hipoalergenică pentru câini de talie mică și mijlocie cu digestie sensibilă și alergii, cu o granulație mică. Conține numai proteine animale din carne de miel (37%), ceea ce asigură un aport optim de proteine, reducând în același timp la minimum riscul de alergie. Acizii grași nesaturați Omega 3 și 6 susțin buna funcționare a sistemului cardiovascular și a sistemului imunitar. Conținutul său mai ridicat de vitamina C contribuie la sinteza colagenului din organism, care, împreună cu constituenții săi condroprotectori, asigură buna funcționare a cartilajelor și articulațiilor. Probioticele sale sunt benefice pentru susținerea echilibrului corect al florei intestinale. Conține imunoglobulina IgY, un anticorp care se găsește în ouă și care s-a demonstrat că previne răspândirea și multiplicarea parvovirusului, rotavirusului, coronavirusului și a altor bacterii și agenți patogeni la câini. Fără cereale și gluten, cu un conținut ridicat de orez (36%).

Citește descrierea produsului...

CD Lamb & Rice Small & Medium

Componente analitice:

  • Proteina bruta 23%,
  • Grăsimi brute 11%,
  • Cenușă brută 6,8%,
  • Fibră brută 4%.

Vitamine: Vitamina A (3a672a) 18000 mj/kg, Vitamina D3 (3a671) 1800 mj/kg, Vitamina E (3a700) 145 mg/kg, Fe (Sulfat de fier monohidrat E1) 190 mg/kg, Iodură de potasiu 3b.201 mg) / kg, Cu (Sulfat de cupru pentahidrat E4) 21,5 mg / kg, Mn (Oxid de mangan 3b502) 59 mg / kg, Zn (Oxid de zinc 3b603) 130 mg / kg, Se (Selenit de sodiu E8) 0,25 mg / kg

Ingrediente: Miel deshidratat 37%, orez alb 36%, grasime de pasare, sfecla de zahar, germeni de grau, mere uscate 4%, * gluten de porumb, extract de somon 3%, ficat de pasare hidrolizat, probiotice, minerale si vitamine, protectii prezervative, fructe, yucca, mure, rodii), alge verzi, antioxidanți naturali (extract de rozmarin).

Nu conţine boabe de soia sau cereale.

Administrare: hrana trebuie administrată uscată, eventual cu apă călduță sau bulion călduț. Oferiți porția zilnică, după aproximativ 10 minute odată ce granulele au absorbit apa. Întotdeauna asigură-i animalului tău de companie o cantitate adecvată de apă proaspătă! Instrucțiunile de dozare sunt disponibile și pe ambalaj.

Păstrare: A se păstra într-un loc uscat, răcoros (sub 19 °C) și bine ventilat.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13