CD Puppy Mini

De la 244.2 Lei

CD Puppy Mini este o hrană pentru cățeii raselor de talie mică, cu o valoare nutritivă ridicată. Satisface pe deplin nevoile cățeilor mici. Forma și dimensiunea boabelor sunt potrivite pentru cățeii de talie mică. Dieta conține proporția ideală de acizi grași nesaturați (Omega 3 și 6). Macro și microelementele sunt, de asemenea, formulate pentru a asigura o dezvoltare adecvată, prevenind afecțiunile osoase și ale țesutului conjunctiv.

Promoția noastră actuală:

+1 kg CD Adult Beef & Rice cadou

Citește descrierea produsului...

CD Puppy Mini pentru câini de talie mică

Ingrediente: carne si produse de origine animala (carne uscata de pasare, carne uscata de peste, extract de somon, ficat de pasare), orez, porumb, origine vegetala (gluten de porumb, sfecla), grasimi si uleiuri (grasime de pasare, ulei de floarea soarelui, ulei de somon), drojdie, yucca, probiotice, minerale și vitamine. De asemenea, conține antioxidanți, conservanți, arome și coloranți.

Nu conţine boabe de soia sau cereale.

Componente analitice

  • Proteine ​​32,0%
  • Grasimi 19,0%
  • Cenușă 5,5%
  • Fibre 2,8%

Administrare: hrana trebuie administrată uscată, eventual cu apă călduță sau bulion călduț. Oferiți porția zilnică, după aproximativ 10 minute odată ce granulele au absorbit apa. Întotdeauna asigură-i animalului tău de companie o cantitate adecvată de apă proaspătă! Instrucțiunile de dozare sunt disponibile și pe ambalaj.

Păstrare: A se păstra într-un loc uscat, răcoros (sub 19 °C) și bine ventilat.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13