Dog & Dog Gustavo Attivo

181.4 Lei

Dog & Dog Traditional Gustavo Attivo este o hrană uscată la preț economic pentru hrănirea corectă și echilibrată a câinilor adulți de toate dimensiunile corporale - cu activitate medie spre mare. Această hrană pentru câini cu aromă de carne de vită, fără pui, este potrivită pentru menținerea condiției corporale ideale a animalului dvs. de companie. 23% proteine și 11% grăsimi. Formă mixtă cu particule alimentare colorate (colorant natural ---> făină de pătrunjel și morcov). Hrana este produsă în continuare de compania italiană Gheda, deținută de familia Gheda, renumită pentru utilizarea ingredientelor de calitate. Dog & Dog Traditional este o marcă italiană istorică, care a fost sinonimă cu hrana pentru câini accesibilă, economică și fiabilă încă de la începuturile sale.

Citește descrierea produsului...

Dog & Dog Gustavo Attivo hrană italiană pentru câini cu aromă de vită

Ingrediente Dog & Dog Traditional Gustavo Attivo: Cereale, carne și derivate din carne (min. 9% carne de vită), uleiuri și grăsimi, subproduse vegetale (pulpă de sfeclă uscată 1%), extracte de proteine vegetale, legume (spanac uscat 0,04%, sfeclă uscată 0,04%).

Nu conține carne de pui!

Există un bun echilibru între sursele de proteine și diverși carbohidrați. A se vedea compoziția analitică de mai jos:

  • Proteină brută 23,00%;
  • fibre brute 4,00%;
  • grăsime brută 11,00%;
  • cenușă brută 9,00%.

Raportul de 23% de proteine și 11% de grăsime este un raport deosebit de puternic pentru un furaj din categoria sa. Nu trebuie neglijate nici fibrele, care, în proporții corecte, joacă un rol vital în sănătatea corectă și echilibrată a câinilor noștri.

Este fabricată cu particule de hrană de formă mixtă, colorate, a se vedea imaginea. Coloranți naturali ---> făină de pătrunjel și de morcovi

Instrucțiuni de hrănire: este important de reținut că cerințele individuale de aport ale fiecărei rase de câini pot varia, iar cantitatea de exercițiu pe care o face animalul va avea, de asemenea, o mare influență asupra rației zilnice corecte. Se recomandă să începeți mai întâi cu informațiile din tabel și apoi să observați cum se schimbă starea și aspectul câinelui dumneavoastră. Nu ezitați să ajustați rația zilnică dacă este necesar. Ghidul vă ajută, de asemenea, să calculați cât timp o pungă va fi suficientă pentru animalul dumneavoastră de companie. Se merită să vă programați următoarea comandă de pungi cu câteva zile înainte pentru a vă asigura că prietenul dumneavoastră patruped nu rămâne fără hrană.

Dog&Dog Gustavo

Dog & Dog Traditional Gustavo Attivo cantitățile indicate în tabelul de hrană sunt doar orientative. Luați întotdeauna în considerare nevoile individuale și stilul de viață al câinelui dumneavoastră.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13