Dog & Dog Placido Mantenimento

159.4 Lei

Dog & Dog Traditional Placido Mantenimento (Maintenance) este o hrană uscată la preț economic pentru alimentația corectă și echilibrată a câinilor adulți de toate dimensiunile corporale, cu activitate medie sau redusă. Această hrană pentru câini fără carne de pui, cu aromă de pește/somon, este potrivită pentru menținerea animalului dumneavoastră de companie într-o condiție fizică ideală. 21,4% proteine și 9% grăsimi. Hrana este în continuare produsă de compania italiană Gheda, deținută de familia Gheda, renumită pentru utilizarea ingredientelor de calitate. Dog & Dog Traditional este o marcă italiană istorică, care a fost sinonimă cu hrana pentru câini accesibilă, economică și fiabilă încă de la începuturile sale.

Citește descrierea produsului...

Dog & Dog Placido Mantenimento hrană italiană pentru câini cu aromă de pește, somon

Ingrediente din Dog & Dog Traditional Placido Mantenimento: Subproduse de origine vegetală, carne și derivate din carne, cereale, uleiuri și grăsimi, pește și derivate din pește (somon min. 0,5%).

Nu conține carne de pui!

Există un echilibru adecvat între sursele de proteine și diverși carbohidrați. A se vedea compoziția analitică de mai jos:

  • Proteină brută 21,40%,
  • Fibre brute 4,10%,
  • Grăsimi brute 9,00%,
  • cenușă brută 9,50%.

Cu 21,4% proteine și 9% grăsimi, este un aliment deosebit de puternic în categoria sa. Nu sunt de neglijat nici fibrele, care, în proporții corecte, joacă un rol vital în sănătatea corectă și echilibrată a câinilor noștri.

Instrucțiuni de hrănire: este important de reținut că cerințele individuale de aport ale fiecărei rase de câini pot varia, iar cantitatea de exercițiu pe care o face animalul va avea, de asemenea, o mare influență asupra rației zilnice corecte. Se recomandă să începeți mai întâi cu informațiile din tabel și apoi să observați cum se schimbă starea și aspectul câinelui dumneavoastră. Nu ezitați să ajustați rația zilnică dacă este necesar. Ghidul vă ajută, de asemenea, să calculați cât timp o pungă va fi suficientă pentru animalul dumneavoastră de companie. Se merită să vă programați următoarea comandă de pungi cu câteva zile înainte pentru a vă asigura că prietenul dumneavoastră patruped nu rămâne fără hrană.

Dog & Dog Placido Maintenance

A Dog & Dog Traditional Placido Mantenimento cantitățile indicate în tabelul de hrană sunt doar orientative. Luați întotdeauna în considerare nevoile individuale și stilul de viață al câinelui dumneavoastră.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13