Dog & Dog Costante Movimento

168.2 Lei

Dog & Dog Traditional Costante Movimento este o hrană uscată la preț economic pentru hrănirea corectă și echilibrată a câinilor activi, femelelor gestante sau care alăptează. Această hrană pentru câini cu aromă de carne de rață, fără pui, este potrivită pentru menținerea condiției corporale ideale a animalului dvs. de companie. 22% proteine și 10% grăsimi. Formă mixtă cu particule alimentare colorate (colorant natural ---> făină de pătrunjel și morcov). Hrana este produsă în continuare de compania italiană Gheda, deținută de familia Gheda, renumită pentru utilizarea ingredientelor de calitate. Dog & Dog Traditional este o marcă italiană istorică, care a fost sinonimă cu hrana pentru câini accesibilă, economică și fiabilă încă de la începuturile sale.

Citește descrierea produsului...

Dog & Dog Costante Movimento hrană italiană pentru câini cu aromă de rață

Compoziția Dog & Dog Traditional Costante Movimento: Subproduse de origine vegetală, carne și derivați din carne (rață min. 0,5%), cereale, uleiuri și grăsimi.

Nu conține carne de pui!

Există un bun echilibru între sursele de proteine și diverși carbohidrați. A se vedea compoziția analitică de mai jos:

  • proteină brută 22,00%,
  • fibre brute 4,00%,
  • grăsime brută 10,00%,
  • cenușă brută 9,10%.

Cu 22% proteine și 10% grăsimi, este un aliment deosebit de puternic în categoria sa. Nu sunt de neglijat nici fibrele, care, în proporții corecte, joacă un rol vital în sănătatea corectă și echilibrată a câinilor noștri.

Instrucțiuni de hrănire: este important de reținut că cerințele individuale de aport ale fiecărei rase de câini pot varia, iar cantitatea de exercițiu pe care o face animalul va avea, de asemenea, o mare influență asupra rației zilnice corecte. Se recomandă să începeți mai întâi cu informațiile din tabel și apoi să observați cum se schimbă starea și aspectul câinelui dumneavoastră. Nu ezitați să ajustați rația zilnică dacă este necesar. Ghidul vă ajută, de asemenea, să calculați cât timp o pungă va fi suficientă pentru animalul dumneavoastră de companie. Se merită să vă programați următoarea comandă de pungi cu câteva zile înainte pentru a vă asigura că prietenul dumneavoastră patruped nu rămâne fără hrană.

Dog & Dog Costante Movimento

A Dog & Dog Traditional Costante Movimento cantitățile indicate în tabelul de hrană sunt doar orientative. Luați întotdeauna în considerare nevoile individuale și stilul de viață al câinelui dumneavoastră.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13