CD Adult Normal

De la 54.9 Lei

Hrana pentru câini CD Adult Normal are la bază carne de pasăre, porc și orez. Nu conține soia sau grâu. Digestibilitatea extrem de bună și conținutul ridicat sunt combinate cu un preț foarte avantajos. Raportul dintre proteine și grăsimi (23/10) este adaptat la nevoile câinilor cu un nivel scăzut de activitate ("sedentari"). Dieta conține o proporție ideală de acizi grași nesaturați (Omega 3 și 6). Gustul său o face să fie preferată de majoritatea câinilor, mulțumită, de asemenea, mărimii și formei boabelor. Conținutul de macro și micronutrienți al hranei acoperă pe deplin nevoile unui câine obișnuit.

Promoția noastră actuală:

+1 kg CD Adult Beef & Rice cadou

Citește descrierea produsului...

CD Adult Normal

Ingrediente: Orez, porumb, carne (pasare uscata), suplimente vegetale (gluten de porumb, sfecla), grasimi si uleiuri (grasime de pasare), drojdie, yucca, probiotice, minerale si vitamine. De asemenea, conține antioxidanți, conservanți, arome și coloranți.

Componente analitice:

  • Proteine ​​23,0%
  • Grasimi 10,0%
  • Cenușă 7,5%
  • Fibre 3,1%

Administrare: hrana trebuie administrată uscată, eventual cu apă călduță sau bulion călduț. Oferiți porția zilnică, după aproximativ 10 minute odată ce granulele au absorbit apa. Întotdeauna asigură-i animalului tău de companie o cantitate adecvată de apă proaspătă! Instrucțiunile de dozare sunt disponibile și pe ambalaj.

Păstrare: A se păstra într-un loc uscat, răcoros (sub 19 °C) și bine ventilat.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13