CD Adult Maxi

De la 231.0 Lei

CD Adult Maxi este o hrană uscată completă pentru câini adulți mari și activi. Compoziția hranei pentru câini satisface nevoile nutriționale specifice ale câinilor adulți de talie mare. Alimentele constau numai din ingrediente de origine vegetală și animală care sunt foarte ușor de digerat și au o valoare nutritivă ridicată. Nu conține soia sau grâu. Datorită conținutului său nutrițional ridicat și a bunei digestibilități, satisface cerințele nutriționale crescute chiar și ale cățelelor mari gestante și lactante. Conținutul său de proteine provine în principal din produse de origine animală (de exemplu, carne de pasăre). Nu conține boabe de soia sau cereale.

Citește descrierea produsului...

CD Adult Maxi pentru câini adulți de talie mare

Ingrediente: Carne si produse de origine animala (continut de carne 42%, carne uscata de pasare, carne uscata de peste, extract de somon, ficat de pasare), cereale (orez, porumb*), subproduse vegetale (gluten de porumb*, sfecla), grasimi si uleiuri (grăsime de pasăre, ulei de floarea soarelui, ulei de somon), drojdie, yucca, probiotice, minerale și vitamine.

Vitamine: Vitamina E (alfa-tocoferol) 125 mg/kg, vitamina A (EU 672) 18.500 mj/kg, vitamina D3 (EU 671) 1.600 mj/kg, Fe (sulfat feros monohidrat E1) 190 mg/kg, I (iodură de potasiu E2) 0,75 mg/kg, Co (sulfat de cobalt heptahidrat E3) 0,5 mg/kg, Cu (sulfat de cupru pentahidrat E4) 24 mg/kg, Mn (oxid de mangan E5) 50 mg/kg, Zn (oxid de zinc E6)) 120 mg/kg, Se (seleniu) sulfat E8) 0,23 mg/kg

Componente analitice:

  • Proteine ​​32,0%
  • Grasimi 18,0%
  • Cenușă 5,4%
  • Fibre 2,9%

Administrare: hrana trebuie administrată uscată, eventual cu apă călduță sau bulion călduț. Oferiți porția zilnică, după aproximativ 10 minute odată ce granulele au absorbit apa. Întotdeauna asigură-i animalului tău de companie o cantitate adecvată de apă proaspătă! Instrucțiunile de dozare sunt disponibile și pe ambalaj.

Păstrare: A se păstra într-un loc uscat, răcoros (sub 19 °C) și bine ventilat.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13