CD Adult Mini

De la 231.0 Lei

Hrana pentru câini CD Adult Mini este formulată pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale câinilor adulți de talie mică. Hrana este alcătuită numai din ingrediente vegetale și animale care sunt foarte ușor de digerat, au o valoare nutritivă ridicată și nu conțin soia sau grâu. Substanțele nutritive cu valoare nutritivă ridicată satisfac pe deplin nevoile câinilor de talie mică, inclusiv ale cățelelor gestante și care alăptează, cu cerințe nutriționale sporite. Proteinele din hrana pentru câini provin în principal din produse de origine animală (de exemplu, carne de pasăre).

Promoția noastră actuală:

+1 kg CD Adult Beef & Rice cadou

Citește descrierea produsului...

CD Adult Mini pentru câini adulți de talie mică

Ingrediente: Carne si produse de origine animala (carne uscata de pasare, carne uscata de peste, extract de somon, ficat de pasare), orez, porumb, derivate vegetale (gluten de porumb, sfecla), grasimi si uleiuri (grasime de pasare, ulei de floarea soarelui, ulei de somon, drojdie, substanțe și vitamine. De asemenea, conține antioxidanți, conservanți, arome și coloranți.

Nu conţine boabe de soia sau cereale.

Componente analitice

  • Proteine ​​30,0%
  • Grasimi 18,0%
  • Cenușă 5,3%
  • Fibre 2,9%

Administrare: hrana trebuie administrată uscată, eventual cu apă călduță sau bulion călduț. Oferiți porția zilnică, după aproximativ 10 minute odată ce granulele au absorbit apa. Întotdeauna asigură-i animalului tău de companie o cantitate adecvată de apă proaspătă! Instrucțiunile de dozare sunt disponibile și pe ambalaj.

Păstrare: A se păstra într-un loc uscat, răcoros (sub 19 °C) și bine ventilat.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13