CD Salmon & Potato

237.6 Lei

Ingredientele utilizate în hrana CD Salmon & Potato (de exemplu, somon și cartofi) creează o hrană uscată care îndeplinește cele mai stricte cerințe din punct de vedere nutrițional și dietetic, cum ar fi o digestibilitate ridicată. Hrana este potrivită pentru toate rasele de câini adulți, inclusiv pentru femelele gestante și cele care alăptează și care sunt alergice la alte tipuri de hrană. Este, de asemenea, potrivit pentru câinii supraponderali sau aflați în convalescență. Ingredientele proteice sunt furnizate de somon, iar ingredientele glicinice de amidonul de cartofi. Acizii grași nesaturați Omega 3 și Omega 6 sunt prezenți într-un raport echilibrat.

Promoția noastră actuală:

+1 kg CD Adult Beef & Rice cadou

Citește descrierea produsului...

CD Salmon & Potato

Ingrediente: orez, porumb, carne si produse de origine animala 31% (carne uscata de pasare, carne uscata de peste, extract de somon) subproduse de origine vegetala (gluten de porumb*, sfecla, cartofi uscati) grasimi si uleiuri (grasime de pasare, ulei de floarea soarelui, ulei de somon) drojdie, yucca, pro-biotice, minerale și vitamine.

Nu conţine boabe de soia sau cereale.

Vitamine: Vitamina E (alfa-tocoferol). 124 mg/kg, vitamina A (EU 672) 14.200 mg/kg, vitamina D3 (EU 671) 1.400 mg/kg, Fe (sulfat feros monohidrat E1) 150 mg/kg, I (iodură de potasiu E2) 0,7 mg/kg, Co (sulfat de cobalt heptahidrat E3) 0,5 mg/kg, Cu (sulfat de cupru pentahidrat E4) 13 mg/kg, Mn (oxid de mangan E5) 65 mg/kg, Zn (oxid de zinc E6)) 125 mg/kg, Se (seleniu) sulfat E8) 0,35 mg/kg

Componente analitice:

  • Proteine ​​24,0%
  • Grasimi 11,0%
  • Cenușă 4,6%
  • Fibre 2,9%

Administrare: hrana trebuie administrată uscată, eventual cu apă călduță sau bulion călduț. Oferiți porția zilnică, după aproximativ 10 minute odată ce granulele au absorbit apa. Întotdeauna asigură-i animalului tău de companie o cantitate adecvată de apă proaspătă! Instrucțiunile de dozare sunt disponibile și pe ambalaj.

Păstrare: A se păstra într-un loc uscat, răcoros (sub 19 °C) și bine ventilat.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13