Dr. Kelen PetMed Spray pentru articulații pentru câini și pisici

29.9 Lei

Un spray pentru articulații pentru câini și pisici care conține MSM, glucozamină și Boswellin natural, excelent pentru prevenirea și tratamentul suplimentar al problemelor reumatice. Mentolul și camforul asigură analgezie locală, acțiune antiinflamatoare și o ușurare imediată. Artrita este o boală dureroasă la câini și pisici, care reduce semnificativ calitatea vieții și care poate fi prevenită și ameliorată. Nu conține conservanți, parfumuri sau coloranți.

Citește descrierea produsului...

Dr. Kelen PetMed Spray pentru articulații pentru câini și pisici

Caracteristici generale ale produsului:

  • Cu ajutorul medicilor veterinari: toate produsele Dr. Kelen PetMed sunt dezvoltate de propria echipă de farmaciști și medici veterinari.
  • Potrivit pentru piele sensibilă: produsele Dr. Kelen PetMed sunt potrivite pentru toate tipurile de păr și piele, indiferent de rasă.
  • Sistemul pe bază de plante: o combinație optimă de extracte de plante și uleiuri, care formează o sinergie specială ce se consolidează reciproc.
  • Nu se utilizează conservanți: Toate produsele sunt realizate fără conservanți. Termenul de valabilitate este asigurat în mod natural.
  • Fără coloranți: culoarea produselor Dr. Kelen PetMed este asigurată de ingrediente naturale pe bază de plante, nu se utilizează coloranți artificiali
  • Fără teste pe animale: se garantează că produsele și ingredientele utilizate nu sunt sau nu au fost testate pe animale.

Ambalaj: 100 ml

Mod de utilizare: De 2-3 ori pe zi, pulverizați spray-ul pe zona cu probleme, cât mai aproape de piele. Se utilizează în mod continuu în caz de nevoie. Este, de asemenea, potrivit pentru tratamentul preventiv. Se aplică extern.

PetMED by Dr.Kelen - Aveți grijă de animalele dvs. de companie în mod natural

Misiunea noastră este de a aduce bucuria sănătății și a libertății câinilor și pisicilor printr-o combinație de natură și știință, folosind medicamente veterinare naturale.  Pe baza expertizei a patru generații de medici și farmaciști, în colaborare cu medicii veterinari și proprietarii de animale de companie, s-a născut gama Dr.Kelen PetMED. În conformitate cu principiile Dr.Kelen, produsele noastre PetMED sunt fabricate fără conservanți, parfumuri sau coloranți artificiali, deoarece animalele noastre de companie merită tot ce este mai bun. Medicamentele noastre Dr.Kelen PetMED sunt fabricate într-o fabrică cu asigurarea calității ISO 9001 și ISO 22716 GMP, folosind materii prime de înaltă calitate, controlate în conformitate cu cerințele stricte ale Oficiului Național pentru Siguranța Lanțului Alimentar (NÉBIH).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13