Beaphar IntestoPro - Tablete antidiaree pentru câini și pisici

De la 56.3 Lei

Tabletele Beaphar IntestoPro oferă un sprijin eficient pentru câinii și pisicile cu afecțiuni diareice prin ingredientele sale naturale. Conține zeolit pentru a ajuta la fixarea toxinelor și două tipuri de prebiotice (FOS și MOS) cunoscute pentru că au efecte benefice asupra funcției intestinale și ajută la restabilirea unei flore intestinale sănătoase.

Citește descrierea produsului...
Beaphar IntestoPro - Tablete antidiaree pt câini și pisici

Pentru câini între 1-20 kg și pisici de peste 1 kg | 20 tablete

56.3 Lei

Beaphar IntestoPro - Tablete antidiaree pt câini și pisici

Tabletele Beaphar IntestoPro oferă un sprijin eficient pentru câinii și pisicile cu afecțiuni diareice, datorită ingredientelor lor naturale. Diareea poate fi cauzată de o varietate de motive, cum ar fi infecția intestinală, tratamentul cu antibiotice sau cu viermi, înțărcarea sau alimente nedorite ingerate de animal.

Zeolitul din tabletele Beaphar IntestoPro este un mineral argilos care ajută la fixarea toxinelor și la îmbunătățirea consistenței fecalelor diluate. Produsul conține două tipuri de prebiotice: FOS și MOS sunt cunoscute ca având efecte benefice asupra funcției intestinale, contribuind la restabilirea unei flore intestinale sănătoase.

Dozaj recomandat: Tabletele Beaphar IntestoPro sunt recomandate pentru câinii cu vârsta de peste 8 săptămâni. Trebuie administrate de trei ori pe zi, dimineața, la prânz și seara, fie direct în gură, fie amestecate cu hrana. Selectați doza recomandată din tabelul de dozare de pe cutie, în funcție de greutatea corporală a animalului și administrați-i animalul pe cale orală sau amestecat în hrană. Dacă după 3 zile de administrare a dozelor tot nu observați o ameliorare satisfăcătoare sau dacă observați sânge în fecale, consultați medicul veterinar.

Ingrediente: minerale, zaharuri, drojdii (MOS 1%), carne și derivate de origine animală (ficat de pui hidrolizat), derivate vegetale (FOS 1%), uleiuri și grăsimi.

Analiză: proteine brute 4,2%, uleiuri și grăsimi brute 1,4%, fibre brute 26%, cenușă brută 46%, umiditate 6,1%, calciu: 3,9%, fosfor: 1,8%, sodiu: 0,37%.

Aditivi tehnologici: clinoptilolit sedimentar (zeolit) (1g568): 33000 mg.

Depozitare și siguranță: a se păstra la temperaturi sub 25 °C. A nu se refrigera sau congela.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13