Beaphar șampon anti-mătreață pentru câini și pisici

47.9 Lei

Șamponul pentru mătreață Beaphar Dandruff Shampoo este recomandat în special pentru câinii și pisicile predispuse la mătreață. Conținutul său de ulei de gălbenele are un efect calmant asupra pielii inflamate. pH-ul său neutru este potrivit pentru pielea câinilor și pisicilor. Conținutul său de MSM (metilsulfonilmetan) conferă o blană moale și strălucitoare.

Citește descrierea produsului...

Beaphar șampon anti-mătreață pentru câini și pisici

Beaphar produce o gamă de șampoane cu adaos de agenți de colorare pentru a spori culoarea naturală și pentru a da o strălucire frumoasă blănii.

Instrucțiuni de utilizare:

  • Agitați înainte de utilizare.
  • Umeziți blana cu apă călduță și masați șamponul în blană pentru a produce spumă. După ce așteptați 2-3 minute, clătiți bine.
  • Repetați procedura dacă este necesar.
  • Uscați blana.

COMPOZIȚIA PREPARATULUI:
Aqua, sodium laureth sulfate, cocamide dea, cocamido propil betaină, dimetil sulfonă, cocopoliamină PEG-15, fosfat disodic, clorură de sodiu, acid salicilic, glicerină, distearat de glicol, parfum, ulei de flori de Calendula officinalis, cocamid mea, propylene phosphate, propylene phosphate , hidroxid de sodiu, lauret-10,5-brom-5-nitro-1,3-dioxan, 5-clor-2-metil-2h-izotiazol-3-onă, 2-metil-2h-izotiazol-3-onă.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13